Een Nieuw Verhaal over Risico

WAT IS HET VERHAAL?

In recente jaren is het verhaal over risico wat negatief geworden. En toch is risico een concept dat deel uitmaakt van de essentie van een leven en werk creëren waar jij van houdt en nooit van wilt pensioneren. Dit special event is voor financieel dienstverleners die graag dit negatieve verhaal met ons willen herschrijven en zich  willen onderscheiden,  andere gesprekken willen initiëren met klanten en potentiële klanten over Risico op een intelligentere en meer boeiende manier.

WAT HEBBEN WIJ GECREËERD

We hebben het idee van een huisschrijver een nieuwe dimensie te geven door Peter de Kuster te laten optreden als storyteller voor financieel dienstverleners en hun klanten die beleggen. De residentie was niet over een specifieke plek of kantoor echter, maar in plaats daarvan erop gericht een specifiek verhaal kritisch te onderzoeken, specifiek, in een wereld waar risico onvermijdelijk is, hoe is het mogelijk om goed,  gelukkig en wijs te leven?

Peter creëerde negen personages die veronderstellingen uitdagen dat elke ontmoeting met risico vermeden dient te worden en helpen om te demonstreren dat een vaardigheid om ‘risico wijs’ te zijn één van de pilaren is van een leven en werk creëren waar jij van houdt.

WAT GAAT HET OPLEVEREN?

Een excellent verhaal voor vakpers, de algemene pers en sociale media.

Het verhaal dat voortkomt uit het “Een Nieuw Verhaal over Risico’ event zal helpen om een nieuwe vorm van positieve dialoog met klanten te initiëren over wat een intelligent verhaal over risico werkelijk inhoudt.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Voertaal: Nederlands
Tijd: 13:30 tot 16:00
Locatie: Conservatorium Hotel Amsterdam
Prijs: €150,- (excl. 21% btw, incl. drankje)
Voor meer informatie: peterdekuster@hotmail.nl