Een Rijk Creatief Leven

Voor mij is geld verdienen met mijn creativiteit de verzekering tegen het leiden van een saai, normaal, niet creatief (en dus onvervuld en ongelukkig) leven.  Ergens in hun leven pikken creatieve mensen het idee op dat geen interesse hebben in geld een nobel iets is.

quote-money-brings-you-security-and-choice-you-can-make-decisions-in-a-different-way-if-you-simon-cowell-6-63-25

Het is NIET eenvoudig om geld te verdienen met jouw creativiteit. Het is bijna onmogelijk wanneer je het niet probeert. Toen ik eenmaal een beetje leerde welke energie er rondom geld zit en hoe het te gebruiken kwam ik erachter dat het fun was (ja, fun) om te proberen mijn financiele situatie te verbeteren.

En toen ik mijn linkerbrein liet kennis maken met mijn rechterbrein zijn deze twee samen mijn geld in eendracht gaan managen. Toen mijn geldzaken eenmaal onder controle waren was ik in staat te focussen en andere gebieden van mijn leven te verbeteren. Dit is wat ik ook voor jou wil.

We moeten ons verweren tegen sommige negatieve dingen die wij altijd horen over hoe moeilijk het is om geld te verdienen met onze creativiteit. Ik verzamel verhalen van creatieve helden en heldinnen die blijkbaar een andere overtuiging hebben. ‘ The hell with it, this is what I want to do, money or no money’. En het gemaakt hebben.

Je hoeft niet veel geld te hebben om profijt te hebben van deze reisgids.

Wanneer je niets hebt (en heel weinig weet over hoe meer te krijgen), lijkt het onmogelijk om jezelf te zien met rijkdom en financiele gezondheid. Maar schrijf jouw kansen niet af omdat je geen formele educatie hebt op dit gebied, of niet goed bent in rekenen, de vaardigheid mist om te focussen, en wat domme dingen gedaan hebt in het verleden.

Accepteer vooral niet de labels die anderen in het verleden jou gegeven hebben (dromer, romanticus, hongerende kunstenaar). Maakt niet uit hoe weinig je nu hebt, we kunnen je helpen meer te verdienen, of op zijn minst beter te managen wat je nu hebt. Maakt niet uit waar je bent, je kunt er ofwel uit komen of jouw situatie verbeteren.

We zullen kleine, simpele stappen bekijken die je nu meteen kunt nemen die directe impact hebben op jouw geldzaken. Het managen van geld kan een genotservaring zijn (verassing!) en iedereen kan het doen. Mensen met rijkdom zijn niet altijd de slimsten in de klas .

Financieel adviseurs zijn geen goeroes – zij zijn mensen die de vertaalmachine hebben die alle financiele wartaal kan ontcijferen – maar de meesten hebben niet wat jij hebt: innovatief, creatief, rechter brein denken.

Dus, wanneer je het stap voor stap neemt, is het niet zo ingewikkeld, en je kunt er in groeien zonder veel moeite. Verder is het niet zo saai als het klinkt (op zijn minst probeer ik het zo leuk mogelijk te maken). Denk aan dit als de start van een geweldig verhaal.

Je droomt wat je wilt gaan zien en start dan de lessen in deze reisgids toe te passen, samen met jouw eigen ideeen en inzichten, om een meesterwerk te creeren waar je trots op kunt zijn.

Beloofd!

Praktische informatie

Woensdag 30 januari
Tijd: 19:00 – 22:30 uur
Locatie: Usine, Witte Dame, Eindhoven
Prijs:  € 44,-
Voor meer informatie: peterdekuster@hotmail.nl