Events

PASSIE PENSIONEERT NOOIT EVENTS

Passie Pensioneert Nooit richt zich op het creëren van een leven en werk waar jij van houdt en nooit van wil pensioneren.  In onze interactieve en verdiepende business reis events in een stad bieden wij verrassende verhalen door ontmoetingen met gepassioneerde ondernemers . Wij bieden hands on, stap voor stap de Proefrit in jouw Droomjob aan. Hoe deelnemers nieuwe relaties, klanten, mentoren, investeerders, business partners ontmoeten door hen te vragen naar hun verhaal over hun passie voor hun werk. We inspireren deelnemers om de stap te zetten door een eerste proefrit te maken en leren hen zelf op zoek te gaan naar ondernemers die zij graag willen ontmoeten.

PRIVATE TOURS

Passie Pensioneert Nooit biedt maandelijks zakelijke reizen met open inschrijving waarin een klein groepje ondernemers die eenzelfde doel hebben intensief aan de slag gaan in een stad in Nederland of ergens in Europa. Onder leiding van onze reisgidsen word je aan het denken gezet en maken zij zich story telling tools en vaardigheden meester die hen verder helpen in hun dagelijkse ondernemen.

IN-COMPANY

Onze classes zijn impactvolle sessies over een specifiek verhaal voor ondernemers die klant zijn van jouw organisatie, bijvoorbeeld: passie, creativiteit, ondernemerschap, vertrouwen, motivatie, verandering, en/of flow. Een class bestaat uit een dynamische combinatie van verhalen vertellen en verhalen delen. Het doel van elke sessie is deelnemers gestructureerd te laten nadenken over hun eigen verhaal, dialoog aan te zwengelen en aan te zetten tot actie.

BUSINESS EVENTS

Bent u op zoek naar een innovatieve opzet voor jouw zakelijke event of klanten /medewerkersdag? Passie Pensioneert Nooit levert concepten op maat voor zowel de inhoud als de vorm van jouw event. Een inspirerend betoog van 1 of meer gepassioneerde ondernemers over hun droomjob, een Proefrit in jouw Droomjob voor elke deelnemer aan het event zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden. Wij denken en doen graag mee om een event met inhoudelijke impact te creëren.

MEER INFORMATIE? STUUR EEN MAIL NAAR PETERDEKUSTER@HOTMAIL.NL  OF BEL MET 06 33661772.