Het Financieel Verhaal voor Creatieve Professionals

Welke financieel dienstverlener heeft interesse om producten, diensten en belevenissen te creëren met en voor creatieve, rechter brein professionals?  Het financieel verhaal te vertellen aan diegenen die denken in beelden, verhalen, metaforen.  Zij die niet aangesproken worden om te pensioneren (waarom pensioneren van jouw passie?) echter wel hun creatieve vrijheid financieel willen waarborgen. 

Wanneer je resultaten wilt krijgen bij creatieve professionals en ondernemers, begin dan te verbinden met de rechter kant van het brein. 

Dit avontuur voor Ontdekkers zal deelnemende professionals uit de financiële dienstverlening tonen hoe zij een creatieve klantenkring opbouwen door de principes van storytelling te begrijpen.

Elke succesvolle financieel dienstverlener weet dat het om het aangaan van menselijke connecties gaat – en het vereist meer dan mathematische, verkoop en organisatie vaardigheden om deze connecties te maken. Het vereist intuïtief inzicht en een verlangen om te weten wie jouw klanten zijn zodat je kunt beginnen om een taal te spreken die zij zullen begrijpen.  

In deze boeiende en inzich trijke ontdekkingsreis kijken wij naar de drie aspecten van een betere financieel verhalenverteller te worden:

  • De macht van emotie begrijpen in het besluitvormingproces
  • Het begrijpen van het verhaal van jouw klant voordat je probeert jouw eigen verhaal te vertellen
  • Het begrijpen van de kracht van verhalen, analogie en metafoor in het uitleggen van jouw producten en diensten
Het Financieel Verhaal voor creatieve professionals is een inspirerende one-of-a-kind experience die een directe impact heeft op de effectiviteit van jouw onderneming.

Het Financieel Verhaal vertellen voor Creatieve Professionals is een uniek Passie Pensioneert Nooit aanbod. In deze  2-dagen belevenis, een kleine groep van reizigers – tussen de 2 en 12 mensen uit dezelfde onderneming – worden gegidst op een fascinerende tour in een verhalenrijke wereldstad langs diverse verhalen van creatieve ondernemers uit heden en verleden om direct de concepten van Passie Pensioneert Nooit te verbinden met de specifieke toepassing voor hun onderneming. Participanten ontmoeten uit de eerste hand de triomfen en mislukkingen van met jouw passie en de kracht van verhalen jouw geld verdienen en worden begeleid om de onderliggende principes te ontdekken die zij kunnen toepassen op hun eigen onderneming.

Het team van reizigers ontmoet Peter en zijn team van reisgidsen in een vooraf bepaalde “verhalen-rijke” stad, zoals Rome, Parijs, Londen, Venetie, Barcelona, Malaga, Florence, Amsterdam, Wenen of Berlijn. In elke reis adviseren wij een stad die het best past voor de klant en ontwikkelen dan een op maat mix van tour stops gebaseerd op de onderneming van de klant en kwesties die spelen.

Typisch beginnen we Dag Een met een review van diverse Passie Pensioneert Nooit storytelling frameworks en tools, gaan dan op onze reis samen, bezoeken en interviewen geweldige creatieve ondernemers in die stad die een voorbeeld zijn van principes van geweldige storytelling in business. Op Dag Twee, debriefen wij de lessons learned, gebruiken een aantal verschillende storytelling technieken om deze tijd te structureren. Het doel is om op een rijke manier de inzichten uit Dag Een te halen en dan te begrijpen hoe die toegepast kunnen worden op jouw onderneming. We zoeken niet naar best practices — maar naar best principes. Het is allemaal ontworpen om jouw en jouw onderneming naar nieuwe storytelling te brengen– en wij zijn er zeker van dat vele praktische omzet genererende ideeën voortkomen uit het veldwerk dat verricht wordt in dit programma.

Fees en Planning

Onze standaard fee voor een tweedaags programma is Euro 7.500 exclusief BTW, plus reis & hotel kosten. Tours kunnen typisch 30 dagen vooraf worden geboekt.

Voor meer informatie neem contact met ons op +31 6 33661772 of stuur een mail naar peterdekuster@hotmail.nl