Innovation & Storytelling

We bieden met ‘Passie Pensioneert Nooit’ een volledig story telling programma variërend van een halve dag tot een heel jaar voor een team van professionals dat aan een innovatie project werkt.

Zelfs de slimste innovatie strategie zal worstelen om te slagen zonder gepassioneerde professionals die haar uitvoeren. Wij geloven dat de kracht van story telling de sleutel is tot betere performance van professionals en lange termijn engagement binnen innovatieve projecten.

Naast technische vaardigheden zijn professionals die een range van geavanceerde, ‘zachte’ story telling vaardigheden ontwikkelen beter in staat om te floreren, zichzelf te managen en te slagen in hun innovatieve werk. Ons Passie Pensioneert nooit programma is ontwikkeld om story telling inspiratie, educatie en verrijking binnen innovatieve projecten te introduceren. Logisch verrijkend, inspirerend, provoceren denken en amusant. Ze zijn vaak gebaseerd op de meest boeiende verhalen in de kunst, literatuur, film, muziek en biografische verhalen. De verhalen content die we ontwikkelen is rigoureus, praktisch, intelligent en wordt overgebracht in de vorm van boeiende, speelse ontdekkingsreizen en ontmoetingen met creatieve ondernemers en hun verhalen. Krachtige story telling en volledig gepassioneerde professionals op het werk is onze missie.

Neem contact op met peter (peterdekuster@hotmail.nl) om meer te weten te komen – we kijken ernaar uit om van je te horen.