Inspiratie Verhalen

Inspiratie Verhalen

Borrels, medewerkersdagen en diners worden pas echt interessant als je bezoekers werkelijk geïnspireerd raken. Peter de Kuster, oprichter van Passie Pensioneert Nooit is daar een meester in. Door boeiende onderwerpen te vertalen in prikkelende en lichtvoetige verhalen zet hij de bezoekers van je evenement aan het denken en brengt hij hen met elkaar in gesprek over ieders eigen verhaal over de passie voor het werk.

Aanbod

Verhalen

Of je nu met een kleine groep of een stadion vol mensen zit, de verhalen van Passie Pensioneert Nooit oprichter Peter de Kuster bieden verdieping en brengen onalledaagse gesprekken op gang. Zijn verhalen gaan over passie, creativiteit, ondernemerschap,  goede conversaties en ontmoetingen op het werk, een krachtig verhaal in je hoofd en geluk op het werk.

BEKIJK PETER’S VERHALEN EN AGENDA

Open inschrijving

Passie Pensioneert Nooit biedt ook workshops, courses en evenementen voor professionals aan op onze locatie in Usine Café Restaurant Witte Dame Eindhoven. Je kan je via de open inschrijving medewerkers opgeven voor de programma’s die voor hun op dit moment relevant zijn.

BEKIJK DE AGENDA

Passie Pensioneert Nooit voor organisaties

Neem contact met ons op om de behoefte van jouw organisatie te bespreken:
E: peterdekuster@hotmail.nl
T: 06 33661772