It is Not About the Money, Money, Money

Wat vertellen de grote verhalenvertellers ons over financiële vrijheid?  Oprichter van Passie Pensioneert Nooit Peter de Kuster benadrukt dat financieel succes en zekerheid “is not about the money.” Het gaat om wat binnen in ons is – begrijp eerst jouw verhaal en emotionele relatie met geld, en neem pas daarna actie. 

It’s Not About the Money, Money, Money is een inspirerend dag seminar dat jou met compassie het pad wijst naar financiële zekerheid en werkelijke rust in de voetsporen van inspirerende schrijvers, filosofen, musici, kunstenaars, acteurs, entertainers die hun eigen weg gevonden hebben en wiens verhalen jou educeren, amuseren en verrijken – van David Bowie, Hugh Grant, Jessie J en de Beatles tot Picasso, JK Rowling, Usher, Isabel Allende en Koons. 

Peter de Kuster is een wereldwijd bekende verhalenverteller die met jou gaat exploreren hoe het verhaal dat jij jezelf vertelt over jezelf en geld en de archetypische rol die jij in jouw verhaal speelt essentieel is om betekenisvolle veranderingen te maken. Sommigen van ons zijn ‘zorgdragers’ zegt Peter terwijl anderen ‘spelers’ zijn die in het moment leven en geld uitgeven;  sommige mensen zijn ‘kunstenaars’ die een grotere waarde toekennen aan creativiteit of compassie dan aan financiële zekerheid.  Sommigen onder ons geloven in onschuld als ‘dromer’ dat onze geldzaken zich vanzelf regelen zonder inspanning en anderen hebben een vorm van obsessie om een imperium te creëren met blijvende waarde. 

It’s Not About the Money, Money, Money zal jou helpen om jouw verhaal over geld te identificeren en biedt jou praktische informatie en tools alsmede oefeningen en inspirerende verhalen van rolmodellen om jou te inspireren tot een frisse nieuwe benadering van jouw geld die jouw leven zal veranderen.

Praktische Informatie

Prijs voor dit  1 daagse seminar is Euro 195 exclusief BTW inclusief lunch en drankjes

Data en locaties in juni 2019

23 juni Hotel New York  Rotterdam  10.00 uur – 16.30 uur

25 juni Dudok  Den Haag 10.00 uur –  16.30 uur

30 juni Conservatorium Amsterdam 10.00 uur – 16.30 uur

Reserveer jouw plek door een mailtje te sturen naar peterdekuster@hotmail.nl

Peter de Kuster

1523581_1382315678688481_338569992_o

Story teller Peter de Kuster is oprichter van Passie Pensioneert Nooit. Zijn kracht ligt in het inzichtelijk maken van de kracht van verhalen en deze toepassen op jouw alledaagse leven. Als spreker en moderator weet hij op een persoonlijke en ontspannen manier precies datgene naar voren te halen wat er werkelijk toe doet.