Wat is Jouw Verhaal? Jaaropleiding

Een jaar lang maak je kennis met de belangrijkste verhalenvertellers uit de geschiedenis van de mensheid;  de schrijvers, de kunstenaars,  de filmmakers, de musici. De meeste verhalen die wij onszelf en anderen vertellen over onszelf en ons werk zijn al eens verteld. En vaak een stuk beter. Bijna drieduizend jaar verhalen vertellen biedt ons een schat aan boeiende verhalen om ons eigen verhaal als professional over onszelf en ons werk te verrijken. Kunstenaars, schrijvers, musici, filmmakers leren ons met hun verhalen over thema’s waar je op school geen les in kreeg: Hoe volg jij jouw hart? Hoe verdien je geld met waar jij van houdt? Hoe kan je genieten van de kleine dingen in jouw leven? Hoe blijf jij authentiek? Hoe blijf jij gepassioneerd? Hoe maak je de juiste keuzes als professional, met jouw werk, met jouw geld, met jouw zelf promotie, met jouw tijd?

En ook met de belangrijke vragen over onze persoonlijke ontwikkeling als professional en onze betekenis voor onze samenleving helpen ze ons verder. Wat zijn de kansen en valkuilen op onze reis als held of heldin? Zijn er vele paden voor ons beschikbaar? Is er één waarheid? Hoe kunnen professionals het beste samenwerken? Wat maakt jou gelukkig?

In deze jaaropleiding van Passie Pensioneert Nooit maak je kennis met de grote verhalentellers uit de geschiedenis van de mensheid waarvan ik denk dat ze jouw leven kunnen transformeren. Ik loop met jou de gehele geschiedenis van de verhalenvertellers door om de kunstenaars, musici, schrijvers, filmmakers te vinden die het belangrijkste zijn geweest voor onze wereld en het belangrijkst kunnen worden voor jouw persoonlijke leven. In 20 colleges gedurende 1 jaar ga je aan de slag met de grootste verhalen die ooit bedacht zijn om jouw eigen verhaal over jezelf en jouw leven, werk, gezondheid, geluk, liefde te herschrijven.

VOOR WIE?

Voor deze jaaropleiding is geen voorkennis over story telling vereist vereist. Wel moet je nieuwsgierig zijn, bereid zijn om ontzettend veel nieuwe informatie over je heen te krijgen en het leuk vinden om met een vaste groep mensen een jaar lang een reis langs de grootste verhalenvertellers uit de geschiedenis te maken. Je hoeft voor deze opleiding geen examens te doen en het kan goed naast een onderneming, baan of andere opleiding gevolgd worden. Wel moet je in staat zijn om op maandag of donderdag naar college te komen en thuis korte opdrachten te maken waarmee je je nog verder verdiept in wat de verhalenvertellers jou vertellen over jouw verhaal en de opgedane kennis in praktijk brengt.

Twijfel je erover of deze jaaropleiding iets voor jou is? Stuur een mailtje naar peterdekuster@hotmail.nl of bel naar 06 33661772  voor meer informatie en overleg.

Peter de Kuster

1523581_1382315678688481_338569992_o

Story teller Peter de Kuster is oprichter van Passie Pensioneert Nooit. Zijn kracht ligt in het inzichtelijk maken van de kracht van verhalen en deze toepassen op jouw alledaagse leven. Als spreker en moderator weet hij op een persoonlijke en ontspannen manier precies datgene naar voren te halen wat er werkelijk toe doet.

Praktische informatie

De jaarreeks bestaat uit 20 colleges en wordt gegeven door Peter de Kuster. Elke twee weken krijg je een college van 2,5 uur en per college word je gevraagd om een korte tekst ter voorbereiding te lezen of een andere kleine huiswerkopdracht uit te voeren. Er zijn geen examens. Tijdens het eerste college ontvang je toegang tot het online boek Wat is jouw Verhaal? met huiswerk en primaire teksten. Er kunnen maximaal 8 personen meedoen.

Koop je tickets voor
Jaaropleiding: Wat is Jouw Verhaal?

Early-bird: € 1850,-

wat:

Collegereeks

wanneer en waar:
  • 25 Aug 2021 – 13 Jul 2022 19:00 – 21:30
    Grand Hotel Karel V Utrecht
  • 27 Aug 2021 – 19 Aug 2022 14:30 – 17:00
    Grand Hotel Karel V Utrecht

Tickets

Reguliere tickets:  Euro 1995

INSCHRIJVEN DOOR TE MAILEN NAAR Peterdekuster@hotmail.nl of bel Peter op 06 – 33661772