Zelf Promotie voor Creatieven

Ben jij een creatieve professional die de wereld ontzettend graag wil vertellen over jouw talenten, passie, werk maar de tijd, geld en know how mist? Zelf Promotie voor Creatieve Professionals is vol met slimme en creatieve ideeën hoe jij succesvol het verhaal over jezelf de wereld in krijgt. Jouw verhaal over wie je bent en wat jij met passie doet aan werk.

Alles wat je dient te weten over jezelf vermarkten is in dit seminar te vinden. Het is vol met bewezen technieken die voor jou zullen werken of je nu een schrijfster, actrice, kunstenares, musicus, event – organisator, coach, designer bent die frisse, off – beat en kosteneffectieve manieren wil om een succesvolle en vervullende onderneming op te bouwen.

Vol met winnende strategieën en innovatieve ideeën van creatieve professionals uit heden en verleden over de hele wereld zal Peter jou tonen hoe je van ‘de eindjes aan elkaar knopen’ naar goed geld verdienen met jouw passie gaat met slim advies, waaronder:

* Hoe jezelf te vermarkten zonder geld;

* Hoe marketingmaterialen te creëren die jou verkopen zelfs wanneer je er niet zelf bent

* Hoe een buzz op te bouwen door mond op mond reclame

* Hoe het internet te gebruiken op manieren waar je nooit aan had gedacht om jezelf te promoten;

* Hoe je de opinieleiders in jouw professie zover krijgt dat ze jou aanbevelen en helpen.

Zelf promotie is 1 van de moeilijkste dingen die een creatieve professional moet doen. Het is ook de meest cruciale. Lees de online verhalen die bij dit seminar horen en de kans is groot dat je iets zult vinden dat jou kan helpen om deze horde te overwinnen en de aandacht en erkenning te krijgen die jouw talenten verdienen.

Praktische Informatie

Tijd:   van 19.00 tot 21.30 uur

Prijs:    Euro 44

Data: donderdag 29 november 2018        Eindhoven, Usine Witte Dame

Voor informatie mail naar peterdekuster@hotmail.nl of door hem te bellen op 06 33661772

Peter de Kuster

1523581_1382315678688481_338569992_o

Story teller Peter de Kuster is oprichter van Passie Pensioneert Nooit. Zijn kracht ligt in het inzichtelijk maken van de kracht van verhalen en deze toepassen op jouw alledaagse leven. Als spreker en moderator weet hij op een persoonlijke en ontspannen manier precies datgene naar voren te halen wat er werkelijk toe doet.