Jouw Boek

Ben jij een creatieve professional die de wereld ontzettend graag wil vertellen over jouw talenten, passie, werk in een boek maar de tijd, geld, schrijf of marketing know how mist?

Jouw Boek is een nieuw aanbod van Passie Pensioneert Nooit.  Een slim en creatief idee hoe jij succesvol het verhaal over jezelf in een boek de wereld in krijgt. Jouw verhaal over wie je bent en wat jij met passie doet aan werk.

de-reis-van-de-heldin-december-2015-1-638

 

Drie simpele stappen

1. Diepte interview met Peter

Aan de hand van enkele diepgaande questionnaires die Peter speciaal hiervoor ontwikkelt heeft gaat hij jou in de diepte over jouw verhaal interviewen en hij schrijft jouw antwoorden uit. Hij gaat samen met jou kijken hoe jouw verhaal over jou en jouw creatieve professie zo authentiek, boeiend, inspirerend mogelijk kan worden verteld.  Je kijkt samen naar hem welk publiek jij graag zo willen bereiken met jouw boek en wie de opinieleiders zijn voor dit publiek.

2. Foto’s en Proefversie

Ondertussen stuur jij ons foto’s die jij in het boek wilt zien. Jij ontvangt de proefversie van het boek. Jij hebt een telefoon- of videogesprek met Peter over eventuele correcties.

1764-20141115014234

3. Boeken

Jouw prachtige, hardcover boeken in kleur worden geleverd! Je ontvangt een digitale editie daarnaast die je onbeperkt kunt verspreiden. Wij brengen jouw boek zes maanden op Passie Pensioneert Nooit online maandelijks onder de aandacht van ruim 150.000 creatieve professionals in Nederland. Daarnaast brengen wij jouw boek 1 op 1 onder de aandacht van opinieleiders voor het publiek dat jij wil bereiken.

boeksonja

De gedrukte exemplaren van uw prachtige, gebonden boek worden twee tot drie weken later bij u thuis bezorgd. Van begin tot eind duurt het proces ongeveer twaalf weken, afhankelijk van de lengte van het boek.

 

Peter de Kuster

1523581_1382315678688481_338569992_o

Story teller Peter de Kuster is oprichter van Passie Pensioneert Nooit. Zijn kracht ligt in het inzichtelijk maken van de kracht van verhalen en deze toepassen op jouw creatieve leven en business.  Als spreker en schrijver weet hij op een persoonlijke en ontspannen manier precies datgene naar voren te halen wat er werkelijk toe doet.

Voor meer informatie neem contact op met Peter de Kuster door hem te bellen op 06-33661772 of te mailen op peterdekuster@hotmail.nl