Leer & Engageer

Of je naar een lezing wilt gaan of één van onze private groep tours of dat je meer inzicht wenst in de verhalen en ideeën van Passie Pensioneert Nooit, neem contact met ons op en wij zullen samen met jou kijken naar wat het juiste is voor jouw onderneming.

Gedurende decennia heeft Peter de Kuster gepionierd met een nieuw verhaal over pensioneren. Passie Pensioneert Nooit. Honderden professionals in Nederland en duizenden wereldwijd hebben hun verhalen over hun passie voor hun werk gedeeld, werk en leven waar zij nooit van willen pensioneren. Tientallen boeken zijn gepubliceerd met die verhalen. Al die tijd heeft Peter ernaar gestreefd om de verhaal principes achter Passie Pensioneert Nooit over te brengen naar professionals en ondernemingen in de wereld. Zijn story telling adviezen en coachen zijn uniek en boeiend.

Hoe Kan Passie Pensioneert Nooit jou helpen?

Beleef de kans om voor jezelf, jouw partners, jouw klanten de kracht van verhalen te gebruiken om een leven en werk te creëren waar jij van houdt en nooit van wil pensioneren. Nieuwe kansen te vinden en creëren voor jou en jouw onderneming.