Nieuw Jaar Nieuwe Start

Rond de feestdagen staat iedereen soms stil bij zijn of haar creatieve leven en werk: waar sta ik nu? Ben ik wel gelukkig? En wat wil ik volgend jaar bereiken? In onze Nieuwe Jaar Nieuwe Start week tillen we deze verhaal momenten naar een hoger niveau, zodat je vol nieuwe ideeën, verhalen, passie en plannen aan 2018 kunt beginnen.

Onder begeleiding van Peter de Kuster en zijn team van reisgidsen maak je kennis met de grootste creatieve mensen uit de geschiedenis, leer je over hun ideeën, ga je op een andere manier naar de wereld om je heen kijken en oefen je met het toepassen van de belangrijkste verhalen van creatieve mensen op je eigen dagelijkse leven. Je komt erachter hoe bruikbaar de ideeën, verhalen en principes van schrijvers, filmmakers, designers, kunstenaars, architecten uit heden en verleden zijn voor jouw persoonlijke vragen: wat is mijn verhaal?: wie ben ik als creatief professional, wat wil ik en wat ga ik doen met mijn creatieve leven en werk?

Niet voor niets is de oudste regel uit de wereld van verhalen: ‘jij bent de verhalenverteller van jouw eigen leven. Jij kunt jouw eigen legende creëren – of niet!  Je exploreert je eigen verhalen over ondernemen, zelf promotie, tijdmanagement, geld vernieuwt je manier van denken en je kijk op de wereld en je ontdekt wat de opties zijn voor de toekomst. Na de Nieuw Jaar Nieuwe Start week mag je verhalenvertellers als Picasso, Bowie, Charles Dickens, Fellini, Paulo Coelho en Isabel Allende tot je nieuwe vrienden rekenen.

Deze Passie Pensioneert Nooit week vereist geen vooropleiding nodig, alleen een gezonde basisinteresse. We vragen wel een vrij hoog niveau van inzet en concentratie. De kracht van de week ligt in de variatie van het aanbod en de verschillende perspectieven om naar de wereld en je eigen leven te kijken.

Het programma

De Nieuw Jaar Nieuwe Start start op dinsdag 2 januari en eindigt op vrijdagmiddag 5 januari. Het programma wordt gemaakt en gegeven door Peter de Kuster en zijn team van reisgidsen.

Dag 1
We starten met het basisprogramma de Macht van Jouw Verhaal en bezoeken het Rijksmuseum voor een storytelling rondleiding.

Dag 2
De tweede dag focussen we volledig op creatief ondernemerschap: de beste ideeën, de grootste creatieve professionals en de geschiedenis van creativiteit zelf staan centraal.

Dag 3
We maken kennis met 12 verhalen over jouw leven als creatieve professional en hebben een verrassingscollege van een belangrijke creatieve professional in een filmhuis in Amsterdam.

Dag 4
Op de laatste dag denken we na over ons eigen verhaal over onszelf en ons werk en kijken we naar de ideeën van de creatieve professionals hierover. In de middag maken we kennis met de belangrijkste ideeën over een boeiend verhaal vertellen aan jezelf en anderen uit de geschiedenis van de story telling en ga je zelf aan de slag. We sluiten de Nieuw Jaar Nieuwe Start af met hapjes en drankjes en een open agenda voor de avond.

Koop je tickets voor
Nieuw Jaar Nieuwe Start

€1250 exclusief BTW

WAT:
Nieuw Jaar Nieuwe Start

WANNEER EN WAAR

2 – 5 Jan 2019

Lobby Hotel Conservatorium

Voor informatie mail naar peterdekuster@hotmail.nl of door hem te bellen op 06 33661772

Peter de Kuster

1523581_1382315678688481_338569992_o

Story teller Peter de Kuster is oprichter van Passie Pensioneert Nooit. Zijn kracht ligt in het inzichtelijk maken van de kracht van verhalen en deze toepassen op jouw alledaagse leven. Als spreker en moderator weet hij op een persoonlijke en ontspannen manier precies datgene naar voren te halen wat er werkelijk toe doet.