Online Reiziger

Onze online trainingen noemen wij leerreizen. Ze zijn beschikbaar in drie verschillende lengtes, zie het als de weekend trip, de reis en de grand tour. Hoe langer je reis, hoe meer je leert. Na het afronden van je leerreis vertel je jouw verhaal op de website Passie Pensioneert Nooit en de internationale The Hero’s Journey & The Heroine’s Journey website, dat je op jouw website en social media kan plaatsen.

Ons doel

Ik wil met Passie Pensioneert Nooit opleidingen over ondernemerschap voor creatieve professionals voor iedereen in Nederland bereikbaar maken. Wij bieden meer dan 30 online storytelling en ondernemerschapstrainingen aan. Voor zelfstandige creatieve professionals en creatieve professionals binnen bedrijven.

Effectieve leerreizen met een torenhoog rendement


Wil jij jezelf de kans geven jouw verhaal onbeperkt te blijven inspireren, ontwikkelen en verrijken? Wil je het leer- en ontwikkelklimaat in jouw organisatie optimaal faciliteren? En wil je gebruik maken van online leerreizen met een torenhoog rendement? Maak dan kennis met Passie Pensioneert Nooit’s Online Reiziger dé specialist in online leerreizen voor creatieve professionals!

Maakt leren inspirerend, amusant en verrijkend

Passie Pensioneert Nooit – opgericht door Peter de Kuster – biedt je een online leerplatform voor creatieve professionals die met hun passie hun geld willen verdienen. Het platform geeft je onbeperkt toegang tot meer dan 30 online leerreizen. Je vind  er reisgidsen op het gebied van Ondernemerschap, Zelf Promotie, Geld Management, Tijd Management, Organiseren. Storytelling specifiek gericht op creatieve professionals. De online leerreizen zijn zeer effectief en hebben een hoog rendement. Je vind er geen gortdroge lappen tekst. Creatieve professionals gaan actief op reis en aan de slag. Geen e-learning dus, maar online reizen. Dat maakt het leren inspirerend, amusant en verrijkend.