Onze Missie

Passie Pensioneert Nooit draagt eraan bij dat creatieve ondernemers en professionals op elke leeftijd hun leven en werk kunnen vormgeven waar zij van houden en nooit van willen pensioneren. Die hun passie, talenten, creativiteit, wijsheid, ervaring en relaties aanspreekt om hun wereld en de wereld te verbeteren. Van betekenis zijn.

Wat wij doen

Passie Pensioneert Nooit stelt diegenen die bezig zijn om een werk te creëren waar zij van houden in staat om een Proefrit in hun Droomjob te maken bij ondernemers en professionals in bedrijven die succesvol zijn in hun droomjob en die een paar uur, 1 dag of meerdere dagen hun mentor willen zijn.

Hoe wij het doen

  • Wij gebruiken de kracht van persoonlijke verhalen en andere communicatie technieken om te amuseren, inspireren en verrijken hoe je als creatieve professional met jouw passie jouw geld kunt verdienen.
  • We bieden mensen de mogelijkheid een proefrit in hun droomjob te laten maken in Nederland of ergens in de wereld – solo of samen met een reisgids – waarin zij mentoren ontmoeten die een leven en werk hebben vormgegeven waar zij van houden en waarmee zij van betekenis zijn voor de samenleving.