Organisatie Verhaal

Organisatieverhaal

De cultuur van een organisatie lijkt vaak een van de meest ongrijpbare aspecten van een organisatie. Onmiskenbaar is het ook een van de meest bepalende. Het beïnvloedt alles van de sfeer en het werkgeluk tot de productiviteit en de winst. Wij helpen organisaties meer grip te krijgen op de organisatiecultuur door een boeiend, krachtig verhaal te ontwikkelen. We ondersteunen met storytelling bij het versterken of veranderen van de cultuur. Zo helpen we moeilijke onderwerpen bespreekbaar te maken en begeleiden we teams en organisaties bij het ontwikkelen van een gedeelde visie, een gedeeld en beleefd verhaal en gedeelde doelen.

Aanbod

Storytelling vaardigheden

Is er behoefte aan meer speelsheid of creativiteit? Steunen mensen elkaar genoeg en is de communicatie effectief? Of is het scherper stellen van het gezamenlijke queeste verhaal van belang? De bouwstenen voor onze storytelling programma’s zijn 12 workshops over storytelling vaardigheden van elk een dagdeel. Je kan zelf een route samenstellen met de thema’s die relevant zijn voor de mensen in jouw organisatie. Door het aanbieden van een thematisch programma aan medewerkers geef je sturing aan de cultuur binnen de organisatie. Met een grotere impact als gevolg.

• Duur: 2,5 uur per workshop
• Taal: Nederlands of Engels
• Locatie: op locatie of bij Usine Café Restaurant Witte Dame Eindhoven
• Aantal deelnemers: minimaal 8 / maximaal 25

Open inschrijving

Passie Pensioneert Nooit biedt ook workshops, courses en evenementen voor professionals aan op onze locatie in Usine Café Restaurant Witte Dame Eindhoven. Je kan je via de open inschrijving medewerkers opgeven voor de programma’s die voor hun op dit moment relevant zijn.

BEKIJK DE AGENDA

Passie Pensioneert Nooit voor organisaties

Neem contact met ons op om de behoefte van jouw organisatie te bespreken:
E: peterdekuster@hotmail.nl
T: 06 33661772