Passie Pensioneert Nooit

Meer dan tien jaar geleden brak Peter de regels van de conversatie over pensioneren met zijn baanbrekende verhaal, Passie Pensioneert Nooit. Hij veranderde het verhaal over pensioneren dat volledige focus had op geld naar een verhaal dat gaat over het creëren van een leven werk waar jij van houdt en nooit van wilt pensioneren.

Met het project Passie Pensioneert Nooit (en wereldwijd Passion Never Retires) brengt hij dit gesprek naar het volgende niveau door coaches en adviseurs van creatieve ondernemers en professionals uit te dagen om  een extra stap te maken, hun capaciteit te verbreden en een nieuwe rol te omarmen – Passie Pensioneert Nooit coach. Passie Pensioneert Nooit coach is de toekomst van pensioen planning – deze nieuwe benadering vertegenwoordigt de waarde propositie die succesvolle coaches en adviseurs zich laat onderscheiden van de rest.

Als Passie Pensioneert Nooit coach begrijp jij de karakteristieken van het Passie Pensioneert Nooit verhaal dat vele creatieve professionals op deze website vertellen:

  1. Passie: Wanneer jij niet jouw creatieve brein, energie en jouw lichaam gebruikt in jouw leven en werk zul je haar verliezen. Wie neemt er nu afscheid van waar jij van houdt te doen. Het is wie jij bent.
  2. Purpose: Geld kan purpose financieren, maar het kan geen purpose creëren.
  3. Portfolio: Er dient een balans te zijn tussen vakantie en vocatie.
  4. Power:  Een krachtige verhaal dat zij zichzelf vertellen geeft creatieve professionals elke dag de energie om op fysieke, creatieve, intellectuele en ondernemende avonturen te gaan. Wat de bouwstenen zijn voor diegenen die willen blijven floreren wanneer zij ouder worden.

Of jij een coach bent, een adviseur of een creatieve professional, Peter en zijn reisgidsen zullen inspireren en jouw verhaal verrijken wanneer zij jou uitdagen. Peter de Kuster heeft duizenden creatieve ondernemers en hun coaches wereldwijd uitgedaagd en geïnspireerd met zijn verhalen en zijn vraag naar hun verhalen. Met zijn unieke inzichten in de kracht van het verhaal dat mensen zichzelf vertellen en hoe je dat verhaal herschrijft om je leven en business te transformeren en in hoe jij het verhaal van jouw klant ontdekt en hen in staat stelt dit te herschrijven waar nodig.

Coaches, adviseurs en creatieve professionals die deelnemen aan een opwindende Passie Pensioneert Nooit inspiratiereis keren terug met een nieuw verhaal (en visie) over hoe het leven en werk te vinden, creëren en behouden waar zij van houden. Een Passie Waar Zij Nooit van Willen Pensioneren.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Passie Pensioneert Nooit is een private tour (1 on 1) met Peter de Kuster en zijn reisgidsen die op maat is gemaakt voor jouw verhaal en vragen. Je bent welkom om één of twee business partner(s) met jou mee te nemen op deze private tour die op dezelfde missie zijn als jij.

In 2018 kun jij kiezen tussen Parijs, Londen, Rome, Florence,  Amsterdam, Malaga, Berlijn, Rotterdam, Den Haag of Barcelona als de verhalenrijke wereld stad  waar we de Passie Pensioneert Nooit ontdekkingsreis maken. .

Wil je jouw Passie Pensioneert Nooit ontdekkingsreis NU starten? Mail ons  peterdekuster@hotmail.nl om jouw GRATIS 30 minuten skype sessie met Peter in te plannen om jouw verhaal,  jouw vragen, doelen, fee en data voor Passie Pensioneert Nooit te bespreken.

virgin-money-branson