Passie Pensioneert Nooit

Meer dan tien jaar geleden brak Peter de regels van de conversatie over pensioneren met zijn baanbrekende verhaal, Passie Pensioneert Nooit. Hij veranderde het verhaal over pensioneren dat volledige focus had op geld naar een verhaal dat gaat over het creëren van een leven werk waar jij van houdt en nooit van wilt pensioneren.

Met het project Passie Pensioneert Nooit brengt hij dit gesprek naar het volgende niveau door coaches en adviseurs van ondernemers en professionals uit te dagen om  een extra stap te maken, hun capaciteit te verbreden en een nieuwe rol te omarmen – Passie Pensioneert Nooit coach. Passie Pensioneert Nooit coach is de toekomst van pensioen planning – deze nieuwe benadering vertegenwoordigt de waarde propositie die succesvolle coaches en adviseurs zich laat onderscheiden van de rest.

Als Passie Pensioneert Nooit coach begrijp jij de karakteristieken van het Passie Pensioneert Nooit verhaal dat vele creatieve professionals op deze website vertellen:

  1. Passie: Wanneer jij niet jouw creatieve brein, energie en jouw lichaam gebruikt in jouw leven en werk zul je haar verliezen. Wie neemt er nu afscheid van waar jij van houdt te doen. Het is wie jij bent.
  2. Purpose: Geld kan purpose financieren, maar het kan geen purpose creëren.
  3. Portfolio: Er dient een balans te zijn tussen vakantie en vocatie.
  4. Power:  Een krachtige verhaal dat zij zichzelf vertellen geeft creatieve professionals elke dag de energie om op fysieke, creatieve, intellectuele en ondernemende avonturen te gaan. Wat de bouwstenen zijn voor diegenen die willen blijven floreren wanneer zij ouder worden.

Of jij een coach bent, een adviseur of een ondernemer, Peter en zijn reisgidsen zullen inspireren en jouw verhaal verrijken wanneer zij jou uitdagen. Peter de Kuster heeft duizenden ondernemers en hun coaches wereldwijd uitgedaagd en geïnspireerd met zijn verhalen en zijn vraag naar hun verhalen. Met zijn unieke inzichten in de kracht van het verhaal dat mensen zichzelf vertellen en hoe je dat verhaal herschrijft om je leven en business te transformeren en in hoe jij het verhaal van jouw klant ontdekt en hen in staat stelt dit te herschrijven waar nodig.

virgin-money-branson

Coaches, adviseurs en professionals die deelnemen aan een opwindende Passie Pensioneert Nooit inspiratiereis keren terug met een nieuw verhaal (en visie) over hoe het leven en werk te vinden, creëren en behouden waar zij van houden. Een Passie Waar Zij Nooit van Willen Pensioneren.

Ga met ons mee op een werkelijk boeiende ontdekkingsreis.

Praktische Informatie

Voertaal: Nederlands
Wanneer en Waar

Maandag 28 mei

Plaats: Eindhoven Restaurant Usine Witte Dame

Donderdag 31 mei

Plaats: Eindhoven Restaurant Usine Witte Dame

Maandag 11 juni 

Plaats: Eindhoven Restaurant Usine Witte Dame

Donderdag 14 juni 

Plaats: Eindhoven Restaurant Usine Witte Dame

Prijs:  € 44

Tijden
19:00 – 21.30 uur

Voor reservering mail naar peterdekuster@hotmail.nl

Peter de Kuster

1523581_1382315678688481_338569992_o

Story teller Peter de Kuster is oprichter van Passie Pensioneert Nooit. Zijn kracht ligt in het inzichtelijk maken van de kracht van verhalen en deze toepassen op jouw alledaagse leven. Als spreker en moderator weet hij op een persoonlijke en ontspannen manier precies datgene naar voren te halen wat er werkelijk toe doet.