Passie Pensioneert Nooit

Meer dan tien jaar geleden brak Peter de regels van de conversatie over pensioneren met zijn baanbrekende verhaal, Passie Pensioneert Nooit. Hij veranderde het verhaal over pensioneren dat volledige focus had op geld naar een verhaal dat gaat over het creëren van een leven werk waar jij van houdt en nooit van wilt pensioneren.

Peter vertelt over de karakteristieken van het Passie Pensioneert Nooit verhaal dat vele creatieve professionals op deze website vertellen:

  1. Passie: Wanneer jij niet jouw creatieve brein, energie en jouw lichaam gebruikt in jouw leven en werk zul je haar verliezen. Wie neemt er nu afscheid van waar jij van houdt te doen. Het is wie jij bent.
  2. Purpose: Geld kan purpose financieren, maar het kan geen purpose creëren.
  3. Portfolio: Er dient een balans te zijn tussen vakantie en vocatie.
  4. Power:  Een krachtige verhaal dat zij zichzelf vertellen geeft creatieve professionals elke dag de energie om op fysieke, creatieve, intellectuele en ondernemende avonturen te gaan. Wat de bouwstenen zijn voor diegenen die willen blijven floreren wanneer zij ouder worden.

Peter de Kuster heeft duizenden ondernemers wereldwijd uitgedaagd en geïnspireerd met zijn verhalen en zijn vraag naar hun verhalen. Met zijn unieke inzichten in de kracht van het verhaal dat mensen zichzelf vertellen en hoe je dat verhaal herschrijft om je leven en business te transformeren en in hoe jij het verhaal van jouw klant ontdekt en hen in staat stelt dit te herschrijven waar nodig.

virgin-money-branson

Mensen die deelnemen aan een opwindende Passie Pensioneert Nooit masterclass keren terug met een nieuw verhaal (en visie) over hoe het leven en werk te vinden, creëren en behouden waar zij van houden. Een Passie Waar Zij Nooit van Willen Pensioneren.

Ga met ons mee op een werkelijk boeiende ontdekkingsreis tijdens deze masterclass van 2.5 uur.

Je kunt Peter bereiken voor een skype meeting over vragen die jij hebt door hem te mailen op peterdekuster@hotmail.nl 

Practische info

Waar:   Restaurant Usine Witte Dame Eindhoven  van  19.00 uur tot 21.30 uur

Wanneer:  Maandag 17 december

Prijs:   Euro 75 per persoon

Peter de Kuster

1523581_1382315678688481_338569992_o

Story teller Peter de Kuster is oprichter van Passie Pensioneert Nooit. Zijn kracht ligt in het inzichtelijk maken van de kracht van verhalen en deze toepassen op jouw alledaagse leven. Als spreker en moderator weet hij op een persoonlijke en ontspannen manier precies datgene naar voren te halen wat er werkelijk toe doet.