Passie Pensioneert Nooit

Jaren geleden doorbrak Peter het heersende verhaal over pensioen planning met zijn ‘Passie Pensioneert Nooit’.  Hij veranderde het verhaal over pensioneren dat uitsluitend gaat over voldoende geld hebben op een vastgesteld tijdstip naar hoe jij een leven en werk creëert waar jij van houdt en nooit van wil pensioneren.

In de lezing Passie Pensioneert Nooit brengt hij dit verhaal naar het volgende niveau door coaches, consultants en financieel dienstverleners op te roepen om een nieuwe rol te omarmen voor hun klanten:  Passie Pensioneert Nooit coach.  Passie Pensioneert Nooit coaching is de toekomst van pensioenplanning.  Deze nieuwe benadering kent een propositie richting creatieve professionals en ondernemers die succesvolle adviseurs zal onderscheiden van de rest.

Adviseurs die de transitie maken naar Passie Pensioneert Nooit coaching begrijpen de karakteristieken van een E.P.I.C verhaal :

  1. Engagement: Wanneer je niet jouw lichaam en brein gebruikt, verlies je ze.
  2. Passie: Geld kan passie financieren, het kan geen passie creëren.
  3. Integratie: Er dient een balans te zijn tussen vakantie en vocatie.
  4. Challenge: Fysieke, creatieve en intellectuele uitdagingen zijn de pilaren voor diegenen die willen floreren wanneer zij ouder worden.

Of het publiek financieel dienstverleners zijn of de klanten van adviseurs, coaches of financieel dienstverleners,  Peter zal deelnemers inspireren en prikkelen tot het herschrijven van het eigen verhaal.

Peter de Kuster heeft wereldwijd meer dan 10 jaar creatieve professionals en ondernemers uitgedaagd en geïnspireerd met zijn unieke verhalen over met een leven en werk creëren waar jij van houdt en nooit van wil pensioneren.  De mythes en valkuilen van het oude traditionele verhaal over pensioneren ontmaskerd en nieuwe moderne, krachtige verhalen in plaats ervan verteld.  Deelnemers zullen uit deze opwindende lezing komen met een nieuwe visie (en verhaal) over hun creatieve leven, werk, toekomst.  Over nooit pensioneren van waar jij van houdt.

Publiek:

Er zijn twee versies van deze lezing beschikbaar.  De Professionele versie is ontworpen voor organisaties en adviseurs. De Klant versie is ontworpen voor de klanten van een organisatie of adviseur. De Klant versie is ook geschikt voor organisaties die seminars aanbieden aan werknemers.

Interesse om Peter te laten spreken?  Stuur een mail naar peterdekuster@hotmail.nl of bel Peter op 06 33661772

Jouw Reisgids

1523581_1382315678688481_338569992_o

Story teller Peter de Kuster is oprichter van Passie Pensioneert Nooit en een veel gevraagd spreker.  Zijn boeken over The Heroine’s Journey & The Hero’s Journey hebben wereldwijd een publiek van creatieve ondernemers bereikt. Hij heeft de nodige paradigma verschuivingen meegemaakt, maar deze is één van de grootste van onze tijd. Het is de verschuiving van focus op Pensioneren op een Einddatum naar een leven en werk creëren waar jij van houdt en nooit van wil pensioneren: Passie Pensioneert Nooit.