Passie Pensioneert Nooit Coach

Word de Passie Pensioneert Nooit Coach voor jouw Klant 

Hoe voeg je betekenisvol waarde toe aan de levens van jouw klanten? Hoe help je hen een leven en werk te creëren waar zij houden waar zij nooit van willen pensioneren? Zich voor te bereiden om dit leven waar zij van houden te financieren? Hoe ga je relaties voor het leven aan?

Heb Jij Mensen zien Falen in Pensioneren?

Het is vrij triest om te zien hoe mensen 40 jaar gewerkt hebben en dan falen om zich voor te bereiden op hoe zij willen leven en genieten in hun ‘gepensioneerde’ jaren.

Als coach ben jij in een unieke positie om conversaties met jouw klanten te hebben over hoe hun Passie Nooit Pensioneert en hen te helpen hoe zij het beste leven vorm te geven met het geld dat zij hebben.

Peter de Kuster, één van de wereld bekendste business storytellers traint coaches en adviseurs hoe zij de Passie Pensioneert Nooit Coach worden van hun klant.

Door jouw klant’s Passie Pensioneert Nooit coach te worden zul je hun reisgids zijn bij belangrijke levens- en onderneming transities en zeker te stellen dat dit alles is waar zij op hoopten.

Blijf naar beneden scrollen voor alle details, inclusief de sessies, de tools, en jazeker, de prijs.

Wat is inbegrepen?

 1. Opleiding met Peter de Kuster. 
 2. Key written highlights van de sessies tijdens dit seminar
 3. 5 Verhalentools voor gesprekken met klanten, questionnaires, en hulpmiddelen die je kunt gebruiken met jouw klanten.
 4. Een geweldige presentatie over het nieuwe pensioenverhaal.  Dit is een ongelooflijk lead-generatie middel dat jij op jouw eigen website of in eigen nieuwsbrieven kunt inzetten. Deze presentatie is op zichzelf de volledige prijs van het programma waard.

Details of van de Opleiding:

Sessie 1. De aard van pensioneren is aan het veranderen, is jouw advies mee veranderd?
 • Hoe pensioneren er vroeger uitzag en wat drijft het nu voorwaarts.
 • De rol van geld in pensioneren.
 • De nieuwe rol van de adviseur in de pensioen conversatie
 • Klant Gesprek Tool: Wat is Jouw Verhaal? Checklist
Sessie 2. Waar zijn jouw klanten voor aan het pensioneren en waar willen zij naartoe passioneren?
 • Waarom de toekomst van pensioneren nog steeds gepassioneerd ‘werk’ kan inhouden
 • Werken met klanten om hen te helpen hun geld te gebruiken op een manier die hen gelukkiger laat voelen.
 • De rol van de adviseur om klanten te begeleiden bij een portfolio leven ontwerpen
 • Scheiding ratio’s stijgen tijdens de eerste twee jaren van pensioneren door de worsteling waar stellen mee te maken hebben om zich aan te passen aan het nieuwe ritme.
 • Leren hoe klanten hun eigen verhaal te helpen ontdekken hoe zij hun energie en tijd willen focussen in de volgende levensfase.
 • De rol van de adviseur om klanten hun balans te helpen vinden tussen vakantie en roeping, jezelf en anderen.
 • Klant Gesprek Tool: Mijn Passie Pensioneert Nooit Verhaal 
Sessie 3. Zij Leefden Nog Lang en Gelukkig Questionnaire en Index en het jouw klanten kan helpen om hun vooruitgang te meten op het leiden van een gelukkig leven.
 • Waarom nu de tijd is om een start te maken met het meten van de vooruitgang van jouw klant op een meer persoonlijk niveau.
 • Zij Leefden Nog Lang en Gelukkig Index en hoe jij het kan gebruiken om klanten te focussen op het managen van hun geld op een manier die hun leven verbetert.
 • De rol van de adviseur in het Zij Leefden Nog Lang en Gelukkig Proces
 • Klant Gesprek Tool: Zij Leefden Nog Lang en Gelukkig Questionnaire en Index
Sessie 4. Het allemaal samenbrengen in een boeiend verhaal en de Passie Pensioneert Nooit klanten beleving creëren en hoe je daar geld voor rekent.
 • De Vijf Stappen van het Passie Pensioneert Nooit Coaching proces
 • Jezelf positioneren als een Passie Pensioneert Coaching Expert.
 • De rol van de adviseur in het Passie Pensioneert Nooit Coaching Proces.
 • Klant Gesprek Tool: Het Passie Pensioneert Nooit Stap – voor – Stap proces 
Op het einde van de opleiding zul je toegerust zijn om:
 • De doelen, verlangens en angsten van jouw klanten te ontdekken over  pensioneren en passioneren.
 • Jouw klanten als expert te begeleiden naar het juiste portfolio leven van werk, familie, vrienden, hobby’s voor hen en zeker te stellen dat het kritieke eerste jaar na de transitie een succes is.
 • De kwesties te adresseren waar stellen vaak mee worstelen tijdens de transitie naar een nieuwe levensfase
 • De Zij Leefden Lang en Gelukkig Index met jouw klanten te bespreken om zeker te stellen dat hun geld gebruikt wordt om de kwaliteit van hun leven effectief te verbeteren. .
 • Jouw klanten een voorspelbare en meetbare waarde te bieden die er niet van afhangt van of de aandelenmarkten stijgen of dalen
 • Jouw nieuwe tools en vaardigheden te gebruiken om meer nieuwe klanten toe te voegen dan ooit tevoren.

Praktische Informatie

 • Passie Pensioneert Nooit april 2022
  Dag 1: 22 april 2022 = hele dag live in Hotel Karel V te Utrecht
  Dag 2: 18 mei 2022 = hele dag online
  Dag 3: 17 juni – hele dag live in Hotel Karel V te Utrecht
  Dag 4: 6 juli 2022 = 13.00-17.00 uur online
  Afsluiting: datum nog nader te bepalen in overleg met de groep = 13.00-17.00 uur online
  Let op: de opzet van deze groep wijkt af van de normale opzet.
  Nog 2 plaatsen beschikbaar
  Passie Pensioneert Nooit september 2022
  Dag 1: 16 september 2022 = hele dag online
  Tussendag: 12 oktober 2022 van 13.00-17.00 uur = live in Hotel Karel V in Utrecht
  Dag 2: 11 november 2022 = hele dag online
  Dag 3: 9 december = hele dag live in Hotel Karel V in Utrecht
  Afsluitende dag: 13 januari 2023 van 13.00-17.00 uur = online
  Inschrijving:

  De kosten voor deze opleiding zijn € 1.695,- (excl. btw). Wil je meer informatie over de opleiding of alvast een plek reserveren neem dan contact met mij op. Voorafgaand aan de opleiding hebben we in ieder geval even telefonisch contact om de verwachtingen af te stemmen

Mail ons op peterdekuster@hotmail.nl om jouw plek te reserveren of om met Peter de Kuster jouw deelname aan het seminar door te spreken.

Waarom deze opleiding?

Direct toepasbaar. Je wilt niet alleen een goed verhaal maar direct aan de slag met wat je leert over het nieuwe pensioenverhaal. In deze opleiding krijg je direct de tools in handen om na dag 1 al direct aan de slag te gaan met jouw coachees.

Alle materialen die we gebruiken (PowerPoint slides en hand-outs) kan je zelf ook weer gebruiken. Je betaalt bij ons dus geen extra kosten voor het gebruik van onze materialen. Je kan tijdens de opleiding al direct je eigen diensten/producten maken.

De persoonlijkheid is een cruciaal onderdeel bij het Nieuwe Pensioenverhaal. De Passie Pensioneert Nooit questionnaire “Welk Verhaal Leef Jij” met twaalf archetypes is het beste instrument om hier inzicht in te krijgen. Onderdeel van deze opleiding is dat je met de “Welk Verhaal Leef Jij” questionnaire leert werken en gecertificeerd wordt deze vragenlijst zelf te gebruiken (uniek in Nederland!). Met dit instrument kan jij je op een unieke wijze onderscheiden als Passie Pensioneert Nooit coach.

Bijzondere mogelijkheid om jezelf in de markt te positioneren Passie Pensioneert Nooit coach waarmee jij je kan onderscheiden van andere coaches en adviseurs.

Uitwisseling met anderen en regelmatig inspiratie op doen is belangrijk voor borging. Wij organiseren regelmatig (4 keer per jaar) intervisies en daarnaast verdiepingssessies rond specifieke thema’s. Op deze manier kan je elkaar inspireren en jouw (coach) praktijk verder brengen. Deze sessies zijn alleen (en kosteloos) toegankelijk voor oud deelnemers. Verder krijgen alle oud deelnemers toegang tot een onlinegroep op linkedin waarin we informatie rond Passie Pensioneert Nooit delen zodat iedereen op de hoogte blijft.

Wij hebben Passie Pensioneert Nooit Questionnaires ontwikkeld waarbij het verhaal van klanten kan worden opgetekend. Tijdens deze opleiding leer je met deze questionnaires te werken en word je gecertificeerd om na de opleiding deze unieke questionnaires af te nemen bij jouw klanten (uniek in Nederland!).

Peter is de eerste opleider op het gebied van Passie Pensioneert Nooit, het Nieuwe Pensioenverhaal en het Portfolio Leven. Hij is o.a. de bedenker van de Zij Leefden Lang en Gelukkig Piramide waar Maslow en keuzes over pensioneren bij elkaar worden gebracht, de connectie tussen pensioneren en de persoonlijkheid, de 7 stappen richting Passie die Nooit Pensioneert,  de connectie tussen Passie Pensioneert Nooit en werkgeluk en de Proefrit in jouw Droomjob.

Peter is initiator van verschillende initiatieven in Nederland, Duitsland, Frankrijk, UK en vele andere landen waarin professionals hun verhalen kunnen vertellen over Passie Pensioneert Nooit, Passion Never Retires, Passion Pensioniert Nie etcera. Als deelnemer aan het netwerk ben je dus altijd op de hoogte van de laatste inzichten en de meest recente onderzoeken rondom het creëren van een leven en werk waar jij van houdt in de tweede helft van jouw leven .

Je krijgt dus tijdens de opleiding les van Peter zelf. Een verhalenverteller met een schat aan ervaring. Peter is tijdens de opleiding laagdrempelig toegankelijk voor vragen en begeleiding.

Over Peter de Kuster

1523581_1382315678688481_338569992_o

Peter is founder van het Passie Pensioneert Nooit,  the Heroine’s Journey & Hero’s Journey project waar wereldwijd duizenden professionals hun verhaal deelden over geld verdienen met jouw passie.  Hij schreef  50+ boeken. Peter heeft een MBA in Marketing,  MBA in Financial Economics op het TIAS en studeerde af op de universiteit van Nijmegen in Sociologie and Communicatie Wetenschappen.