Parijs

Attentie alle creatieve helden en heldinnen  — zelfs wanneer de door jouw gekozen professie niet de meest traditionele is, het cultiveren en opbouwen van een succesvolle, financieel belonende onderneming is jouw doel. In Passie Pensioneert Nooit bieden wij jou expert advies over de specifieke uitdagingen die rechterbreiners voor zich zien die een onderneming willen die zowel bevredigend als succesvol is.

Freelancers, diegenen die erover denken uit loondienst een creatieve onderneming te starten en creatieve professionals die in corporate omgevingen werken hebben een set van vaardigheden nodig die hun passie in een florerende loopbaan omzet. Deze vaardigheden omvatten:
* Hoe een onderneming te ontwerpen die het beste past bij jouw talenten
* Realistische doelen stellen waarbij je gebruik maakt van rechterbrein technieken
* Hoe valkuilen te vermijden die een creatieve onderneming ruineren
* Hoe je jouw pad naar succes plaveit                                               * Hoe een ondernemingsplan te ontwerpen wanneer jij de onderneming bent
* Hoe gedisciplineerd te zijn wanneer jij jouw eigen baas bent

Lees hier meer over de Passie Pensioneert Nooit™ reis in Parijs

Praktische informatie  

In deze tweedaagse reis zal jij met jouw reisgezelschap – maximaal drie andere mensen die jij zelf mee uitnodigt  – samen met 1 van onze reisgidsen in een wereldstad de Passie Pensioneert Nooit™ beleving meemaken en om het eigen verhaal te verkennen. De groep gaat op een tour langs diverse creatieve helden en heldinnen uit de wereldstad van heden en verleden die direct de concepten van Passie Pensioneert Nooit™ verbindt met de toepassing van die ideeën voor de eigen onderneming en persoonlijke leven. De kosten van dit reisprogramma zijn Euro 2.995 exclusief BTW en exclusief jouw/jullie reis en verblijfkosten.

Voor meer info mail op peterdekuster@hotmail.nl of bel hem op 06 33661772