Passie Pensioneert Nooit Coaching

Meer dan tien jaar geleden brak Peter de regels van de conversatie over pensioneren met zijn baanbrekende verhaal, Passie Pensioneert Nooit. Hij veranderde het verhaal over pensioneren dat volledige focus had op geld naar een verhaal dat gaat over het creëren van een leven werk waar jij van houdt en nooit van wilt pensioneren.

Nu brengt Peter dit verhaal naar het volgende niveau door adviseurs en coaches uit te dagen om de volgende stap te zetten, hun capaciteit te verbreden en een nieuwe rol te omarmen: Passie Pensioneert Nooit Coach.  Dit is de toekomst van pensioenplanning – deze nieuwe benadering vertegenwoordigt een waarde propositie die succesvolle adviseurs en coaches zich laat onderscheiden van de rest.

Wat zijn de karakteristieken van het Passie Pensioneert Nooit verhaal dat vele gepassioneerde ondernemers op deze website vertellen:

  1. Passie: Wanneer jij niet jouw creatieve brein, energie en jouw lichaam gebruikt in jouw leven en werk zul je haar verliezen. Wie neemt er nu afscheid van waar jij van houdt te doen. Het is wie jij bent.
  2. Purpose: Geld kan purpose financieren, maar het kan geen purpose creëren.
  3. Portfolio: Er dient een balans te zijn tussen vakantie en vocatie.
  4. Power:  Een krachtige verhaal dat zij zichzelf vertellen geeft creatieve professionals elke dag de energie om op fysieke, creatieve, intellectuele en ondernemende avonturen te gaan. Wat de bouwstenen zijn voor diegenen die willen blijven floreren wanneer zij ouder worden.

Passie Pensioneert Nooit zal jou inspireren en jouw verhaal verrijken. Peter de Kuster heeft duizenden ondernemers en hun coaches wereldwijd uitgedaagd en geïnspireerd met zijn verhalen en zijn vraag naar hun verhalen. Met zijn unieke inzichten in de kracht van het verhaal dat mensen zichzelf vertellen en hoe je dat verhaal herschrijft om je leven en business te transformeren.

virgin-money-branson

Deelnemers keren terug met een nieuw verhaal (en visie) over hoe het leven en werk te vinden, creëren en behouden waar zij van houden. Een Passie Waar Zij Nooit van Willen Pensioneren.

Lees hier een voorproefje van Het Nieuwe Pensioenverhaal van Peter de Kuster.  Design Rachelle Wessels 

 

Over Peter de Kuster

1523581_1382315678688481_338569992_o

Peter is founder van het Passie Pensioneert Nooit,  the Heroine’s Journey & Hero’s Journey project waar wereldwijd duizenden professionals hun verhaal deelden over geld verdienen met jouw passie.  Hij schreef  50+ boeken. Peter heeft een MBA in Marketing,  MBA in Financial Economics op het TIAS en studeerde af op de universiteit van Nijmegen in Sociologie and Communicatie Wetenschappen.

Boek Peter voor een lezing

Peter de Kuster is een boeiende, krachtige stem die professionals wereldwijd inspireert om hun passie te volgen, hun eigen legende te creëren en het landschap van ondernemen te veranderen.

  • Lezingen hebben typisch een lengte van 60-90 minuten maar kunnen aangepast worden aan de behoeften van de klant
  • Elke presentatie is in hoge mate toegespitst op de uitdagingen en prioriteiten van de klant
  • Explorerende gesprekken met klant vertegenwoordigers voorafgaande aan de lezing, tezamen met research in de onderneming helpen de inhoud van de lezing op maat maken
  • Peter biedt zijn denken aan over Passie Pensioneert Nooit en deelt inzicht rijke voorbeelden die het beste aansluiten bij zijn publiek
  • Informele Q&A sessies vullen de lezing aan en dragen bij aan grotere interactie en begrip

Alle lezing onderwerpen kunnen ook aangepast worden tot een hele dag of halve dag break out sessies of workshops met gefaciliteerde individuele en groep oefeningen.  Met een gevarieerd aanbod van verhalen en formats kan een beleving op maat worden gerealiseerd die aansluit op de behoeften binnen jouw onderneming.

Om meer te weten over de mogelijkheden voor Peter als spreker op jouw event neem contact met ons op op peterdekuster@hotmail.nl