Passie Pensioneert Nooit Congres

De maatwerk ‘Passie Pensioneert Nooit’ Congres.

Peter de Kuster’s Flagship Experience… Een op maat ontworpen congres voor Individuele Ondernemingen

In 2012, Peter de Kuster had het beeld van een meeting van professionals op reis door een verhalenrijke stad die een interactieve, educatieve, inspirerende, amusante en verrijkende belevenis is.  In plaats van af te wachten tot de wereld van meetings zo’n ontdekkingsreis zou uitvinden creëerde hij zo’n belevenis zelf.

Zo werd de Passie Pensioneert Nooit Ontdekkingsreis geboren. 

Passie Pensioneert Nooit Conference Creatie On-Demand

Passie Pensioneert Nooit  maakt voor ondernemingen de inhoud en locatie op maat maken speciaal voor hun met de hand uitgekozen participanten. Persoonlijk geregisseerd door Peter de Kuster creëren ondernemingen nu een op maat gemaakte twee daagse meeslepende story telling leerervaring on demand die exclusief hun behoeften en doelen dient.

Ondernemingen kiezen uit een lijst van acht Passie Pensioneert Nooit steden opties (Amsterdam, Barcelona, Parijs, Londen, Malaga, Florence, Rome, Berlijn)  (of kiezen zelfs een nieuwe) om te dienen als het podium voor het leren, werken dan samen met Peter om de content focus te krijgen die past bij hun behoeften – op gebieden zoals Passie Pensioneert Nooit,  De Macht van Jouw Verhaal, Proefrit in jouw Droomjob, Het Verhaal van Jouw Klant.

 

De educatieve ervaringen op de reis door een wereldstad zullen allen gaan over story telling die jij samen hebt ontworpen met Peter –  wat een unieke uitkomst oplevert met hoge impact voor jouw participanten. Het is een rigoreuze ‘oefening voor het brein’ die perspectieven verandert op jouw eigen verhaal, het verhaal van jouw onderneming, het verhaal van jouw klanten, het verhaal over concurrenten – en het laat oude verhalen niet onaangetast of terugspringen naar hun oorspronkelijke vorm. Het verhaal van jouw onderneming zal herschreven worden.

Passie Pensioneert Nooit kan groepen accommoderen zo klein als zes deelnemers en zo groot als 38. Ondernemingen werken samen met Peter de Kuster, selecteren zowel hun stad als content focus en de deelnemers. In de loop van een 60 dagen tijdlijn zal een op maat gemaakt plan van aanpak worden gemaakt en alle ondersteunende materialen voor de conference deelnemers.

Exploreer de Mogelijkheden van een Op Maat Passie Pensioneert Nooit Conference voor jouw Onderneming.

Voor meer informatie

Kijk wat een tweedaagse boeiende ontdekkingsreis in Passie Pensioneert Nooit kan doen voor jouw onderneming en een team van key executives of klanten.  Bel Peter op  06 33661772 of email ons direct op peterdekuster@hotmail.nl voor prijsstelling, beschikbaarheid en planning informatie om de mogelijkheden van een op maat Passie Pensioneert Nooit conference voor jouw onderneming te exploreren.