Passie Pensioneert Nooit Festival 2020

18 April 2020 Passie Pensioneert Nooit Festival

Het Passie Pensioneert Nooit Festival 2020. Je kunt  in één dag onze meest populaire programma’s volgen. Beleef een programma met talks van eerdere deelnemers aan Passie Pensioneert Nooit –  designers, architecten, acteurs, kunstenaars, musici, filosofen, schrijvers, illustratoren en andere bijzondere mensen, maar ook met kleine workshops en intieme gesprekken. Allemaal met één doel: je helder na te laten denken over de belangrijkste vragen over een leven en werk creëren waar jij van houdt en nooit van wilt pensioneren. Een onvergetelijke dag met de leukste mensen, drankjes en heel veel plezier.

Tijdens het Passie Pensioneert Nooit Festival toveren we Eindhoven om tot een marktplaats van ideeën en ontmoetingen waar je naar je eigen voorkeur en smaak kunt genieten van talks, mini-classes, gesprekken en experimenten. Over jouw droomjob, succes en betekenis, geluk,  liefde en relaties in de tweede helft van jouw leven, zelfkennis en verdieping, creativiteit en speelsheid. We benutten de ideeën van grote verhalenvertellers uit de geschiedenis de Grieken, de oude Chinezen en moderne filosofen, we gaan te rade bij beroemde schrijvers, kunstenaars, musici en psychologen  en we putten uit wetenschap, kunst en literatuur om een carrousel aan perspectieven te bieden waar je je eigen gedachten aan kunt slijpen.

Kom tot rust in een museum,  stap bij de verhalen coach binnen met je grote vraagstukken, drapeer jezelf op de sofa in een Art Hotel en laat je verrassen door onalledaagse gesprekken over het dagelijks leven met een biertje aan de bar.

Praktische informatie

Datum: 18 april 2020
Voertaal: Nederlands
Deuren open: 11:00 uur
Eindtijd: 19:00 uur
Locatie: we starten in Usine Witte Dame Eindhoven
Ticket: €75,-  normale prijs,  €69 voor Passie Pensioneert Nooit Deelnemers en Friends van Passie Pensioneert Nooit

Reserveer door een mailtje te sturen naar peterdekuster@hotmail.nl