Passie Pensioneert Nooit missie

Met het Passie Pensioneert Nooit project ben ik eraan toegewijd om mensen te helpen een leven en werk te creëren waar zij van houden en nooit van willen pensioneren. Via de website, boeken, columns en diensten.

In alles dat ik met Passie Pensioneert Nooit doe zit een onderscheidend verhaal.

Zoals de Commedia dell’Arte in vorige eeuwen de enigen waren die de waarheid konden vertellen tegen de heersers zonder dat hun hoofd werd afgehakt zo vertellen wij de waarheid over hoe creatieve professionals zelfstandig hun financiële vrijheid creëren.

We dagen daarmee de ‘Wijze Experts’ uit die beweren dat wij tegen onszelf beschermd dienen te worden als het om ons geld en onze toekomst gaat. Pensioenfondsen, banken, verzekeraars en overheden die ons willen verplichten om te sparen voor een doel dat niet ons doel is – pensioneren – jezelf terugtrekken waar jij van houdt. Gedwongen winkelnering bij één van deze financiële instellingen, zonder keuzevrijheid.

Ik geloof – en kan het met talloze verhalen bewijzen – dat creatieve professionals  meer dan ooit geld kunnen verdienen met waar zij van houden.  Op elke leeftijd.  Beter dan jouw geld te laten beleggen op de aandelenmarkt.

Ik geloof dat elke creatieve professional dit kan, zelfs als ze niet veel tijd of geld hebben om te investeren in hun ondernemerschap.

Ik geloof dat een lange termijn verhaal met visie mensen helpt om creatieve en financiële vrijheid in de loop van de tijd op te bouwen.

Ik geloof dat degene die het best gepositioneerd is om te zorgen voor jouw creatieve en financiële vrijheid in de toekomst jijzelf bent.

En ik werk samen met mijn team onvermoeibaar voor onze honderdduizenden lezers die genieten van de verhalen over de mogelijkheden om een leven en werk te creëren waar zij van houden en nooit van willen pensioneren.