Summer School: Creëer Jouw Eigen Legende

Attentie alle creatieve helden en heldinnen  — zelfs wanneer de door jouw gekozen professie niet de meest traditionele is, het cultiveren en opbouwen van een succesvolle, financieel belonende onderneming is jouw doel. In Creëer Jouw Eigen Legende biedt Peter de Kuster jou in één enerverende week de inspirerende verhalen van creatieve professionals die jou zijn voorafgegaan met expert advies over de specifieke uitdagingen die rechterbreiners voor zich zien die een onderneming willen die zowel bevredigend als succesvol is.

Etappe 1.   Met jouw Passie jouw Geld Verdienen 

Freelancers, diegenen die erover denken uit loondienst een creatieve onderneming te starten en creatieve professionals die in corporate omgevingen werken hebben een set van vaardigheden nodig die hun passie in een florerende loopbaan omzet. Deze vaardigheden omvatten:
* Hoe een onderneming te ontwerpen die het beste past bij jouw talenten
* Realistische doelen stellen waarbij je gebruik maakt van rechterbrein technieken
* Hoe valkuilen te vermijden die een creatieve onderneming ruineren
* Hoe je jouw pad naar succes plaveit                                                                                                                                    * Hoe een ondernemingsplan te ontwerpen wanneer jij de onderneming bent
* Hoe gedisciplineerd te zijn wanneer jij jouw eigen baas bent

Wanneer jij een uitlaatklep voor jouw creativiteit vind in de vorm van een onderneming, zul je een vrijheid in jouw werk leven vinden waar jij lang en gelukkig mee kunt leven. Je kunt jouw passie volgen, een briljante loopbaan opbouwen en financiële zekerheid hebben. Wanneer je weet welke vaardigheden te gebruiken.

Etappe 2.   Creatief met jouw Tijd 

Creatieve professionals weten vaak maar al te goed dat de muze niet altijd op komt dagen als jij het wilt. Of wanneer de deadline voor jouw volgende briljante project naderbij komt. Originaliteit en passie volgen geen tijdklok. Zelfs wanneer jij dat wel moet. Conventionele time management seminars en boeken geven ladingen vol met instructies hoe jij jouw tijd wijs gebruikt. Zij zijn traditioneel op een lineaire manier georganiseerd, wat niet helpt voor de gepassioneerde, creatieve, rechter brein persoon. In Passie Pensioneert Nooit zal Peter jou echt advies geven hoe de kracht van heldinnen te gebruiken zoals originaliteit en vindingrijkheid om innovatieve tijdbesparende oplossingen te vinden zoals:

* Leren om nee te zeggen wanneer jouw bordje te vol is
* Hoe je weet dat een goede job, niet een geweldige job, goed genoeg is.
* “To do” lijsten maken met daarop ook fun zaken – zodat je jezelf niet overweldigd voelt door werk.
* Tijd besparende technieken rond het huis die je meer tijd geven om jouw werk gedaan te krijgen en meer tijd om door te brengen met geliefden.
* De sleutels tot chaos controle die jouw werkruimte en leefruimtje netjes houden.

Met deze en vele andere praktische verhalen, van echte creatieve professionals die succesvol zijn in met hun passie hun geld te verdienen zal Peter iedereen helpen. Van de cateraar die de hele tijd aan het haasten is tot de kunstenares die alles om zich heen vergeet. Ook de rekening die betaald dient te worden. Zodat zij het beste uit hun tijd halen en de klok en de kalender als vriend hebben, niet als vijand.

Etappe 3.   Zelf Promotie voor Creatieve Professionals 

Ben jij een creatieve professional die de wereld ontzettend graag wil vertellen over jouw talenten, passie, werk maar de tijd, geld en know how mist? Passie Pensioneert Nooit is vol met slimme en creatieve ideeën hoe jij succesvol het verhaal over jezelf de wereld in krijgt. Jouw verhaal over wie je bent en wat jij met passie doet aan werk.

Alles wat je dient te weten over jezelf vermarkten is in dit seminar te vinden. Het is vol met bewezen technieken die voor jou zullen werken of je nu een schrijfster, actrice, kunstenares, musicus, event – organisator, coach, designer bent die frisse, off – beat en kosteneffectieve manieren wil om een succesvolle en vervullende onderneming op te bouwen.

Vol met winnende strategieën en innovatieve ideeën van creatieve professionals uit heden en verleden over de hele wereld zal Peter jou tonen hoe je van ‘de eindjes aan elkaar knopen’ naar goed geld verdienen met jouw passie gaat met slim advies, waaronder:

* Hoe jezelf te vermarkten zonder geld;

* Hoe marketingmaterialen te creëren die jou verkopen zelfs wanneer je er niet zelf bent

* Hoe een buzz op te bouwen door mond op mond reclame

* Hoe het internet te gebruiken op manieren waar je nooit aan had gedacht om jezelf te promoten;

* Hoe je de opinieleiders in jouw professie zover krijgt dat ze jou aanbevelen en helpen.

Zelf promotie is 1 van de moeilijkste dingen die een creatieve professional moet doen. Het is ook de meest cruciale. Lees de online verhalen die bij dit seminar horen en de kans is groot dat je iets zult vinden dat jou kan helpen om deze horde te overwinnen en de aandacht en erkenning te krijgen die jouw talenten verdienen.

Etappe 4.   De Financiële Vrijheid om te Creëren

Laat Geld jouw Creatieve Onderneming niet Frustreren! 

Vraag het helden en heldinnen waar ook ter wereld zij zullen jou allemaal hetzelfde vertellen: om het geld te hebben om te creëren moet je creatief zijn met jouw geld.

Wanneer je gelukkig genoeg bent om de perfecte loopbaan voor jezelf te hebben gevonden – eentje die jou je talenten laat tonen en jouw creatieve sappen laat borrelen, gefeliciteerd. Ik ken echter de dagelijkse realiteit waar de meesten van jullie maar al te bekend mee zijn: zelfs wanneer jouw creatieve sappen werkelijk ‘in flow zijn’  wil dat nog niet noodzakelijkerwijs betekenen dat geld in hetzelfde tempo ‘in flow’  is.

In ‘Passie Pensioneert Nooit” biedt Peter jou een veelheid van waardevolle verhalen hoe dit te doen. Verhalen van helden en heldinnen uit heden en verleden die jou zijn voorafgegaan in het verdienen van hun geld met hun passie.

  • Hoe jij weet welke van jouw talenten het beste te vermarkten zijn en hoe jij het meeste geld kunt verdienen;
  • Hoe je het ‘free’ uit freelance haalt en in rekening brengt wat jij waard bent;
  • Waarom jij de valkuilen zou dienen te vermijden van het opbouwen van te veel schulden in magere tijden en het belang beseft van sparen in goede tijden;
  • Besef dat jij kunt slagen in jouw ondernemingen zonder jouw hart en ziel te verkopen aan de duivel;
  • Hoe je de fondsen kunt vinden om jouw dromen te financieren.

Vol met verhalen van helden en heldinnen is Passie Pensioneert Nooit  jouw reisgids hoe jij een financieel leven kunt krijgen. Zodat jij jouw creatieve leven kunt behouden.

Praktische Informatie

Plaats:  Grand Hotel Karel V

Maandag 23 augustus 2021 – Vrijdag 26 augustus 2021

Tijd:   van 10.00 uur tot 17.00 uur

Prijs:    Euro 1850 exclusief reis en verblijfkosten

Voor informatie mail naar peterdekuster@hotmail.nl of door hem te bellen op 06 33661772

Peter de Kuster

1523581_1382315678688481_338569992_o

Story teller Peter de Kuster is oprichter van Passie Pensioneert Nooit. Zijn kracht ligt in het inzichtelijk maken van de kracht van verhalen en deze toepassen op jouw alledaagse leven. Als spreker en moderator weet hij op een persoonlijke en ontspannen manier precies datgene naar voren te halen wat er werkelijk toe doet.