Passie Pensioneert Nooit – Voor Financieel Dienstverleners

De Oproep tot Avontuur

Hoe kan een financieel dienstverlener in Nederland financiële diensten en producten creëren die de dromen en verplichtingen ondersteunen van de creatieve professionals en ondernemers die een leven en werk willen creëren waar zij van houden en nooit van willen pensioneren?

De Reis

Passie Pensioneert Nooit biedt een kleine groep van deelnemers van een financieel dienstverlener – tussen de 2 en 8 mensen – een fascinerende tour in een wereldstad langs verhalen van creatieve professionals uit heden en verleden die een leven en werk creëren waar zij van houden en nooit van willen pensioneren. Van schrijvers tot culinaire tovenaars,  van gamers tot musici, van designers tot kunstenaars, filmregisseurs tot artiesten. Zij delen het gemeenschappelijke verhaal dat zij nooit willen pensioneren van hun passie.

midnight-in-paris

Wij verbinden als reisgids de verhalen van creatieve professionals en ondernemers direct aan ideeën voor diensten en producten van financieel dienstverleners.  Deze belevingsreis is ontworpen om real world verhalen te tonen van de diverse gedachten en ideeën die achter het Passie Pensioneert Nooit raamwerk zitten.

Deelnemers ontmoeten uit de eerste hand de triomfen en mislukkingen van creatieve professionals en ondernemers die hun passie zijn gevolgd en nooit willen pensioneren. We begeleiden om de onderliggende principes hieruit te halen die zij kunnen toepassen op hun eigen diensten en producten als financieel dienstverlener voor deze doelgroep.

Als voorbereiding op deze intensieve twee dagen reis interviewen Peter en zijn team het innovatieteam van de financieel dienstverlener om achtergrondverhaal te krijgen van jou, jouw team, jouw onderneming, jouw mensen en jullie uitdagingen. Naast de interviews kijken we naar marketingmaterialen, projectdocumenten, strategische plannen om de inhoud en ontmoetingen van de reis te ontwerpen.  De ‘Reis Kaart’ voor het twee dagen event wordt dan samen met de primaire klant besproken en aangepast.

Het klant team van de financieel dienstverlener ontmoet Peter en zijn team in een verhalen rijke wereldstad zoals Parijs, Londen, Rome, Amsterdam, Barcelona, Berlijn, Florence, Rotterdam.  Wij adviseren een stad die het beste past voor een klant en ontwikkelen een mix op maat van plekken en ontmoetingen gebaseerd op de bedrijfstak en voorkeuren van de klant.

De Terugkeer

Doel van de reis is de ontwikkeling en verfijning van een aantal ideeën voor nieuwe of verrijkte financiële producten en diensten die het team van de financieel dienstverlener na de reis kan beginnen te implementeren. Inclusief de communicatie van het verhaal van deze financieel dienstverlener hoe hun producten en diensten direct, eenvoudig en enorm bijdragen aan de dromen en mogelijkheden van creatieve professionals en ondernemers om een leven en werk te creëren waar zij van houden en nooit van willen pensioneren.

Wil jij ideeën en vragen in detail bespreken met Peter de Kuster? Hoe deze Passie Pensioneert Nooit voor Financieel Dienstverleners in de plannen van jouw onderneming past?  Je kunt hem bereiken op peterdekuster@hotmail.nl of bellen op 06 33661772