Passie Pensioneert Nooit Coaching Seminar in Florence

Passie Pensioneert Nooit Coaching Seminar in Florence

Woensdag 30 Januari  – Vrijdag 1 Februari

Passie Pensioneert Nooit Coaching: Hoe kun je als adviseur of coach betekenisvolle waarde toevoegen aan het leven van jouw klanten.  Heb je Mensen Zien Falen in Pensioneren?

Het is vrij triest om mensen 40 jaar te zien werken en dan falen om te plannen hoe ze zullen leven en genieten tijdens hun ‘gepensioneerde’ jaren’.

Als adviseur of coach van ondernemers ben je in een unieke positie om gesprekken over pensioneren met jouw klanten te faciliteren en zeker te stellen dat zij het beste leven mogelijk leiden met het geld dat zij hebben.

Peter de Kuster met zijn team van business story tellers hebben dit seminar ontworpen om adviseurs en coaches te trainen in hoe zij de Passie Pensioneert Nooit coach worden van hun klanten.

Door jouw klant’s Passie Pensioneert Nooit Coach te worden kun je hun reisgids zijn bij deze belangrijke levenstransitie en zeker stellen dat het alles is wat zij hoopten dat het zou zijn.

GA MET ONS OP REIS en krijg direct toegang tot alles in het programma.

Blijf omlaag scrollen voor alle details, inclusief het reisprogramma, de tools en jazeker, de prijs.

Peter heeft net een online presentatie afgerond over de belangrijke aspecten van Passie Pensioneert Nooit Coaching en de tools die je kunt gebruiken om de diensten te leveren.

1523581_1382315678688481_338569992_o

Story teller Peter de Kuster is oprichter van Passie Pensioneert Nooit en een veel gevraagd spreker.  Zijn boeken over The Heroine’s Journey & The Hero’s Journey hebben wereldwijd een publiek van creatieve ondernemers bereikt.

Hij heeft de nodige paradigma verschuivingen meegemaakt, maar deze is één van de grootste van onze tijd.

Het is de verschuiving van focus op Pensioneren op een Einddatum naar een leven en werk creëren waar jij van houdt en nooit van wil pensioneren: Passie Pensioneert Nooit.

Je zult een manier nodig hebben om jouw dienstverlening helder te differentiëren in een drukbezette markt van adviseurs en coaches en onmisbaar te worden voor jouw klanten. Hier is hoe….

Ontwikkel gespecialiseerde expertise op een gebied dat niet gestandaardiseerd kan worden door technologie en dat afhankelijk is van mens tot mens interactie. 

Passie Pensioneert Nooit Coaching is de perfecte oplossing. 

Wat is opgenomen in het Passie Pensioneert Nooit Seminar:

 1. 3 dagen vol inspirerende verhalen en actie met Peter de Kuster en zijn team van reisgidsen.  Dit seminar omvat ook toegang tot alle presentaties tijdens deze drie dagen.
 2. Key written highlights van iedere sessie tijdens het seminar.
 3. 5 client-questionnaires die je kunt gebruiken om in gesprekken met jouw klant zijn/haar verhaal boven water te krijgen.
 4. Een geweldige presentatie over Passie Pensioneert Nooit. Dit is een mooie lead generatie presentatie die je kunt gebruiken om jouw eigen merk te versterken op jouw website.
 5. Ontmoetingen in Florence uit heden en verleden met professionals en ondernemers die het Passie Pensioneert Nooit leven. Die nooit willen ophouden met waar zij gepassioneerd voor zijn in leven en werk.

MELD JE NU AAN en krijg direct toegang tot de presentaties en alle tools voor het seminar.

Details van Passie Pensioneert Nooit Coaching Sessies tijdens dit seminar:

Sessie 1. De aard van pensioneren is aan het veranderen, is jouw advisering en coaching up to date? 

 • Hoe pensioneren er uitzag en wat drijft de veranderingen erin?
 • De rol van het verhaal dat jij jezelf vertelt over jouw passie, jouw leven, jouw werk, jouw pensioneren
 • De rol van geld in pensioneren.
 • De nieuwe rol van de adviseur in de pensioen conversatie.
 • Klant Tool: De Passie Pensioneert Nooit questionnaire 

Sessie 2. Waar pensioneren jouw klanten van en waar passioneren zij naar toe? 

 • Waarom de toekomst van pensioneren nog steeds ‘werk’ kan omvatten. Betekenisvol en gepassioneerd. Mensen noemen het geen werk, eerder roeping.
 • Hoe je samenwerkt met klanten om hen te helpen hun leven en geld in te zetten op manieren die hun levensgeluk maximaliseert.
 • De rol van de adviseur of coach als reisgids tijdens deze levensfase.
 • Klant Tool:  Het Passie Pensioneert Nooit Storyboard 

Sessie 3. Stellen door de ‘transitie’ begeleiden zodat zij niet elkaar bij de keel gaan grijpen. 

 • Scheiding percentages stijgen tijdens de eerste twee jaar van pensioneren wanneer veel stellen worstelen om zich aan te passen aan het nieuwe ritme.
 • Leer hoe je klanten kunt helpen hun verhaal te ontdekken over hoe zij hun energie willen verdelen in een portfolio van mensen, activiteiten en plekken in hun leven in de komende tijd. Hun Portfolio Leven.
 • De rol van de adviseur en coach in het helpen van hun klanten om hun balans te vinden tussen vrije tijd en vocatie, zichzelf en anderen.
 • Klant Tool: De Passie Pensioneert Nooit Portfolio 

Sessie 4. Het Herschrijven van het Verhaal van de Klant en daarmee transformeren van hun leven en ondernemen. 

 • Waarom het nu tijd is om het verhaal dat jouw klant zich vertelt over zichzelf en de eigen passies, leven, werk, relaties, gezondheid, te herschrijven naar een verhaal dat bijdraagt aan het realiseren van hun doelen op een meer persoonlijk niveau.
 • De Drie Regels van Verhalen  Vertellen en hoe je deze kunt gebruiken om klanten te focussen in hun verhaal hoe zij hun tijd, passie, geld, gezondheid, relaties kunnen managen op een manier die hun leven verbeter. Op welke gebieden dient jouw klant het eigen verhaal te herschrijven om belangrijke levensdoelen te bereiken?
 • De rol van de adviseur of coach in het Passie Pensioneert Nooit proces.
 • Klant Tool: De Passie Pensioneert Nooit Verhaal Assessment  

Sessie 5. Alles samenbrengen om de Passie Pensioneert Nooit Coaching Klant Ervaring te creëren en hoe je er geld voor vraagt. 

 • De stappen van het Passie Pensioneert Nooit Coaching proces.
 • Positioneer jezelf als een Passie Pensioneert Nooit Coaching Expert.
 • De rol van de adviseur of coach in het Passie Pensioneert Nooit Coaching Proces.
 • Klant Tool: : Het Passie Pensioneert Nooit Coaching Stap voor Stap Proces. 

Op het einde van het seminar, zul je toegerust zijn om: 

 • Het verhaal van jouw klant te ontdekken over zijn/haar doelen, hoop en angsten over de volgende fase in hun leven en werk: een leven en werk creëren waar zij van houden en nooit van willen pensioneren.
 • Op een expert manier jouw klanten voor te bereiden op de volgende fase in hun leven en werk en zeker te stellen dat het kritieke eerste jaar na de transitie een succes is.
 • De kwesties te adresseren waar stellen vaak mee worstelen tijdens de transitie naar een volgende fase van werk en leven.
 • De Passie Pensioneert Nooit Portfolio te bespreken om zeker te stellen dat zij hun tijd, passie, gezondheid en geld gebruiken om effectief hun leven te verrijken.
 • Jouw klanten coaching en advies te bieden van onschatbare waarde die niet afhangt van hoe de aandelenmarkt zich ontwikkelt of andere externe gebeurtenissen.
 • Jouw nieuwe klantentools en story telling vaardigheden te gebruiken om meer nieuwe klanten dan ooit tevoren te krijgen.

Prijs

Jouw investering in het Passie Pensioneert Nooit Coaching Seminar in Florence is Euro 2850 exclusief BTW en exclusief reis en verblijfkosten

Speciale Groep Prijs: 

We bieden een korting voor groepen van 3 of meer. Om hiervoor in aanmerking te komen stuur ons een mail naar peterdekuster@hotmail.nl Dank je!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Voertaal: Nederlands
Data: Woensdag 30 januari –  Vrijdag 1 februari  
Plaats: Florence

Prijs: € 2850,- exclusief BTW, exclusief reis, verblijfkosten.

Tijden
09:00 Koffie & thee
09:30 Ochtendsessie
12:30 Lunch
14:00 Middagsessie
17:00 Borrel

Reserveer jouw plek door te mailen naar peterdekuster@hotmail of bel 06 33661772