Passie Pensioneert Nooit Oplossingen

VERSNEL JOUW REIS

Passie Pensioneert Nooit helpt creatieve ondernemers en professionals om een leven en werk te creëren waar zij van houden, waarin zij excelleren en waar zij nooit van willen pensioneren. Wat ook de omvang is van jouw creatieve onderneming, van de solistische schrijver en kunstenaar tot de creativiteit hub van een multinational, wij kunnen partner zijn op jouw of jullie reis.  Hier is hoe:

Voor Iedereen:

  • De Passie Pensioneert Nooit Verhaal Audit, een diagnostische verhalen tool ontworpen om op maat excellent verhaal agenda’s te creëren voor individuen, teams en hele organisaties.
  • De Passie Pensioneert Nooit Reizen stellen deelnemers in staat om hun eigen Verhaal Agenda te creëren en in actie te brengen en verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen creatieve ontwikkeling. Kijk hier voor de herfst tours.
  • Private Tour. Persoonlijke coaching om individuele creatieve professionals te focussen op sleutel verhalen en om passie vrij te maken om te excelleren in hun werk.

Voor Creatieve Professionals binnen Organisaties:

  • Proefrit in jouw Droomjob Reizen om jouw individuele droomjob te vinden of te ontwikkelen.
  • PASSIE PENSIONEERT NOOIT! Project Reizen is een ideale arena voor individuen of projectteams die hun innovatie capaciteit willen verbeteren.

Voor Teams binnen Organisaties:

  • Het Verhaal van jouw Klant Reizen om creatieve teams in ondernemingen die ontwikkelen voor klanten te informeren en engageren en helden te laten zijn voor deze klanten.
  • PASSIE PENSIONEERT NOOIT! Project Reizen om werk te converteren in werk met passie dat van betekenis is door samen producten en diensten te creëren die een echt verschil maken voor klanten en de organisatie.

Voor Creatieve Leiders:

  • Passie Pensioneert Nooit in Actie Reizen voor management teams van creatieve ondernemers die actie willen ondernemen in hun organisatie.
  • Passie Pensioneert Nooit Leiderschap Reizen om creatieve professionals op elk leiderschap niveau te ontwikkelen.

Deze verhalen tools en reizen zijn geïnspireerd op Peter de Kuster’s levenslange obsessie met passie, creativiteit en excelleren.  De Passie Pensioneert Nooit website biedt zijn verhalen over met passie jouw werk doen alsmede vele verhalen van creatieve professionals die werk doen waar zij van houden en nooit van willen pensioneren.