Persoonlijke Verhaal

Persoonlijke Verhaal

Als we ons afvragen wat iemand succesvol maakt in werk, zien we vaak het belangrijkste over het hoofd. Namelijk dat het vaak de kracht van ons verhaal dat wij onszelf en anderen vertellen en de passie voor ons werk die hier uit voorkomt is , veel meer dan onze inhoudelijke kennis en functionele vaardigheden op onze cv’s, die ervoor zorgen dat we succes hebben. Maar het inspireren van onze passie en het verbeteren van de kracht van het verhaal dat wij onszelf en anderen vertellen wordt doorgaans gezien als een luxe waar pas over nagedacht wordt als de rest op orde is. In werkelijkheid staan passie en de kracht van jouw verhaal aan de basis van elk toekomstig succes.

Passie Pensioneert Nooit biedt workshops en trajecten die werknemers helpen de meest ongrijpbare kanten van het werk te verbeteren. We geven geen voorgekauwde antwoorden, wetten of dogma’s. Maar wel een scala aan bruikbare ideeën en perspectieven die stimuleren, uitdagen en inspireren.

Ons aanbod

Storytelling vaardigheden

Onze programma’s zetten medewerkers aan tot reflectie op hun persoonlijkheid, het verhaal dat zij zichzelf en anderen vertellen en hun gedrag, helpen hen hordes te nemen en hun werk gepassioneerder, gerichter, zelfverzekerder en volwassener aan te pakken. De bouwstenen voor onze programma’s zijn 12 workshops over de kracht van jouw verhaal vaardigheden. We bieden een aantal uitgestippelde programma’s, maar maken ook trajecten op maat, gericht op specifieke uitdagingen binnen jouw organisatie.

• Duur: 2,5 uur per workshop
• Taal: Nederlands of Engels
• Locatie: op locatie of in Usine Café Restaurant Witte Dame Eindhoven
• Aantal deelnemers: minimaal 8 / maximaal 25

Open inschrijving

Passie Pensioneert Nooit biedt ook workshops, courses en evenementen voor professionals aan op onze locatie in Usine Café Restaurant Witte Dame Eindhoven. Je kan je via de open inschrijving medewerkers opgeven voor de programma’s die voor hun op dit moment relevant zijn.

BEKIJK DE AGENDA

Passie Pensioneert Nooit voor organisaties

Neem contact met ons op om de behoefte van jouw organisatie te bespreken:
E: peterdekuster@hotmail.nl
T: 06 33661772