Studiereis

De Passie Pensioneert Nooit  Studiereis biedt een kleine groep van klant deelnemers  – tussen de 2 en 8 mensen – een begeleide en fascinerende tour langs diverse verhalen in een verhalenrijke plek om de concepten van Passie Pensioneert Nooit te exploreren. Dit belevenis event is ontworpen om real-world voorbeelden te tonen van de diverse gedachten en ideeën die het ‘Passie Pensioneert Nooit’ raamwerk vormen.

Ontmoetingen die Op Maat Gemaakt zijn voor Jouw Project

Participanten ontmoeten uit de eerste hand de triomfen en het falen van de ‘oude pensioenmythes’ en worden begeleid om de onderliggende principes eruit te halen die zij kunnen toepassen op hun eigen financiële dienstverlening.

Ter voorbereiding van deze intensieve tweedaagse reis interviewt Peter de Kuster het team van de onderneming vooraf om achtergrondverhaal te krijgen over jou, jouw onderneming, jouw mensen en de uitdagingen waar je voor staat om een storytelling op maat te maken voor jouw onderneming.  Peter gebruikt deze interviews en bestudering van marketingmaterialen, project documenten, strategische plannen om de Studiereis inhoud te ontwerpen. De “Journey Map” voor het tweedaagse event wordt vooraf doorgenomen met de klant en aangepast waar nodig.

Het klant team verzamelt samen met Peter de Kuster in een vooraf gekozen ‘verhalenrijke’ stad. In elk geval adviseren we een stad die het best past bij de klant en ontwikkelen dan een op maat mix van tour stops gebaseerd op de uitdagingen van de klant.

Hoe de Studiereis Werkt

We beginnen Dag Eén typisch met een review van de ‘Passie Pensioneert Nooit raamwerken en tools en starten dan samen de reis, bezoeken allerlei gepassioneerde professionals die de principes illustreren van Passie Pensioneert Nooit. Door te leren hoe deze raamwerken te herkennen en hen in actie te zien zul je beginnen na te denken over de manieren waarop je ze kunt toepassen in jouw financiële dienstverlening.

Op dag Twee van de reis debriefen we de lessons learned, gebruikmakend van een aantal verschillende facilitering technieken om deze tijd te structureren. Het doel is om rijk inzichten te onttrekken aan de belevenissen van Dag Eén en te begrijpen hoe je ze kunt toepassen op jouw onderneming.

We zijn niet op zoek naar best practices — maar naar best storytelling principes. Het is allemaal ontworpen om jouw onderneming naar nieuwe krachtige storytelling te brengen — en we zijn er zeker van dat veel praktische omzet genererende ideeën voortkomen uit de Studiereis.

Laten we jouw ideeën en vragen over de Passie Pensioneert Nooit Studiereis in detail bespreken. Je kunt Peter bereiken op peterdekuster@hotmail.nl of op 06 33661772