Queeste CoLab

Passie Pensioneert Nooit is ons Storytelling Netwerk.

Story Questing & Story Design

Wij gebruiken story telling methodieken om een ondernemer of een team binnen een onderneming hun eigen verhaal diepgaand te laten begrijpen en vorm te geven zodat zij hun innovatief concept, technologie, product/dienst met impact in de wereld brengen.

isabel-allende

Wij helpen onze Co-Creërders om 3 dingen te doen:

IDENTIFICEREN VAN ARCHETYPISCHE VERHALEN

We  ontdekken de onbewuste verhalen die onder de perceptie van de ondernemer liggen over wat de innovatieve technologie/product/dienst gaat betekenen in de levensverhalen van klanten. We doen dit met een questionnaire die deze verhalen blootlegt.

ONTWERP GEPASSIONEERDE QUEESTE VERHALEN OM TE BOEIEN EN MEE TE SLEPEN

We kijken 12 maanden vooruit in de markt, identificeren rolmodel verhalen die een springplank zijn voor het prototype verhaal van de ondernemer.  Realiseren een prototype website voor het verhaal.

AANGAAN VAN RELATIES MET KLANTEN EN OPINIELEIDERS DOOR HUN VERHAAL TE VRAGEN

We brengen prototype verhaal van nieuwe technologie/product/dienst dichter naar de markt door mogelijke klanten en opinieleiders uit te nodigen om hun eigen verhaal te delen. Zij oriënteren zich daardoor op de nieuwe technologie/product en dienst, geven feedback door de antwoorden op een questionnaire waarmee hun verhaal wordt gevraagd en openen kansen voor 1 op 1 gesprekken met deze mogelijke klanten en opinieleiders.

Wij exploreren samen welke kansen nieuwe verhalen in de markt zullen bieden voor creatieve professionals.

CREËER SAMEN MET ONS

Samenwerking is onze katalysator voor innovatie

Wij brengen creatieve professionals, startups, organisaties en individuen die anders niet zouden samenwerken samen in een queeste reis in een wereldstad en creëren samen met hen een verhaal om dingen samen voor elkaar te krijgen.