The Hero’s Journey Storytelling

The Hero’s Journey Storytelling 1  – 5 juli

The Hero’s Journey Storytelling is een gefaciliteerde methode voor strategie- en visieontwikkeling, teamvorming, ondernemerschap en innovatie.

The Hero’s Journey Storytelling methode ontwikkeld door Peter de Kuster is jong, innovatief en energiek en tegelijkertijd eeuwenoud en bewezen succesvol!

The Hero’s Jouney Storytelling methode is de taal waarmee gecertificeerde facilitators hun eigen toepassingen (workshops en trainingen) kunnen ontwikkelen. Daarbij kunt u denken aan strategie- of teamontwikkeling, toepassingen op het gebied van communicatietraining en identiteitsontwikkeling van organisaties of ZZP’ers.

Doelgroep

The Hero’s Journey Storytelling methodiek is toepasbaar in verschillende situaties. Dat betekent voor jou als deelnemer dat je werkzaamheden bijvoorbeeld gericht zijn op strategieontwikkeling in organisaties. Maar evengoed is de methodiek te gebruiken bij het ontwerpen van training op het gebied van teamontwikkeling, identiteitsvragen of communicatietrainingen. The Hero’s Journey Storytelling methode is geschikt als je bijvoorbeeld werkzaam bent als:

  • Trainer
  • Consultant
  • HR professional
  • Docent
  • Business Coach
  • Loopbaancoach
  • ZZP’er
  • Startup Coach
  • Private investor/coach

Programma

The Hero’s Journey Storytelling methode is een robuuste methode. De manier waarop je in staat gesteld wordt om allerlei toepassingen te maken die passen bij je bedrijf en je activiteiten, vinden hun oorsprong in het ‘hart’ van de methode, de mythologie van Campbell, de archetypes van Jung en de FLOW Theorie.

In deze vierdaagse Summer Course leren wij je de methode te doorgronden en de taal van The Hero’s Journey Storytelling te spreken. Als resultaat krijg je als gecertificeerd facilitator toepassingen aangereikt voor de ontwikkeling van strategie en teamvorming bij je klanten of in je bedrijf. En je wordt bovendien in staat gesteld om eigen storytelling toepassingen (‘story apps’) te ontwikkelen, waarmee je direct aan de slag kunt.

Kenmerken

► Duur: 4 1/2 dag (inclusief avond)
► Investering: € 450 (exclusief BTW)
► Programma door Peter de Kuster
► Resultaat: gecertificeerd Storyteller
► Voertaal Engels of Nederlands

Informatie en aanmelden

Heb je interesse in The Hero’s Journey Storytelling methode?
Voor meer informatie is het mogelijk om hier online meer hierover te lezen.                   Of meld je direct aan door te mailen naar peterdekuster@hotmail.nl