Sneak Preview

SNEAK PREVIEW

Voor alles is er een eerste keer. Bij Passie Pensioneert Nooit weten we dat maar al te goed; we zijn constant bezig om nieuwe classes te ontwikkelen voor creatieve professionals over de belangrijkste vragen bij een leven en werk creeren waar jij van houdt en nooit van wil pensioneren.  Daarom organiseren we regelmatig een sneak preview. Tijdens de sneak previews laten we onze spiksplinternieuwe classes voor het eerst aan een groot publiek zien. Het is de eerste keer dat we de class echt kunnen uitproberen.

Inhoudelijk voldoen deze classes al aan de standaard die Passie Pensioneert Nooit voor zichzelf stelt, het doel is dan ook om de class volledig in de vingers te krijgen. Zo kan er nog iets schelen aan de opdrachten, de docent kan iets vergeten of de class kan nog iets te lang zijn. Helemaal perfect is de class nog niet, vooral qua uiterlijk: de puntjes worden nog op de ‘i’ gezet, het geheel geperfectioneerd. Om deze reden is de sneak preview voor een aanzienlijk lager tarief bij te wonen dan een reguliere class.

Dus heb jij het nieuws het liefst vers van de pers? Kom dan naar de sneak preview. Ook zullen we je vragen om je feedback op de class direct na de les op te schrijven en met ons te delen.

Onze classes

In onze classes maak je kennis met de beste ideeën en verhalen van 2500 jaar creatieve professionals en ondernemers die jou zijn voorafgegaan, die praktisch en bruikbaar zijn voor jouw creatieve leven vandaag. We dagen je op lichtvoetige wijze uit om fundamenteel te reflecteren op je eigen verhaal en overtuigingen, met als doel ruimte te geven aan je gedachten, keuze-opties inzichtelijk te maken en creativiteit los te schudden. Dit vrije denken delen met andere nieuwsgierige mensen is een van hoogst gewaardeerde elementen van onze classes. Verwacht geen directe antwoorden, maar leer betere vragen te stellen over de onderwerpen waar je op school geen les in kreeg.

De classes zijn een combinatie van storytelling, kennisoverdracht, reflectie en gesprek. Ze zijn ontwikkeld door Peter de Kuster en zijn team van storytellers bij Passie Pensioneert Nooit. Iedere class biedt ruimte aan 30 deelnemers en wordt gegeven in het Nederlands.

Praktische Informatie

Voertaal: Nederlands

Bestel je tickets voor de Sneak Preview

€10

wat:

Class

wanneer en waar:
  • ma 22 apr 2019 19:00 – 21:30
    Usine Café Restaurant Witte Dame Eindhoven
  • wo 24 apr 2019 19:00 – 21:30
    Usine Café Restaurant Witte Dame Eindhoven
  • vr 28 jun 2019 14:00 – 16:30
    Usine Café Restaurant Witte Dame Eindhoven

Inschrijving

Open inschrijving: €10

Schrijf je in door te mailen naar peterdekuster@hotmail.nl