Special Events

Wanneer je resultaten wilt krijgen, begin dan te verbinden met de rechter kant van het brein. 

Peter’s presentatie zal elke startup ondernemer tonen hoe zij klanten en investeerders kunnen raken en in beweging krijgen opbouwen door de principes van storytelling te begrijpen. Elke succesvolle ondernemer weet dat het om het aangaan van menselijke connecties gaat – en het vereist meer dan mathematische, verkoop en organisatie vaardigheden om deze connecties te maken. Het vereist intuïtief inzicht en een verlangen om te weten wie jouw klanten zijn zodat je kunt beginnen om een taal te spreken die zij zullen begrijpen.  

In deze boeiende en inzicht rijke presentatie spreekt Peter over de drie aspecten van een betere verhalenverteller te worden:

  • De macht van emotie begrijpen in het besluitvormingproces
  • Het begrijpen van het verhaal van jouw klant voordat je probeert jouw eigen verhaal te vertellen
  • Het begrijpen van de kracht van verhalen, analogie en metafoor in het uitleggen van jouw producten en diensten

Lees hier meer over storyselling voor startups .

Storytelling voor Startups is een inspirerende one-of-a-kind experience die een directe impact heeft op de effectiviteit van jouw onderneming.

Peter de Kuster

1523581_1382315678688481_338569992_o

Story teller Peter de Kuster is oprichter van Passie Pensioneert Nooit. Zijn kracht ligt in het inzichtelijk maken van de kracht van verhalen en deze toepassen op jouw alledaagse leven. Als spreker en moderator weet hij op een persoonlijke en ontspannen manier precies datgene naar voren te halen wat er werkelijk toe doet

Praktische informatie

Datum: 21 december, 2018
Ontvangst: 09:00
Start programma: 09:30
Einde programma: 11:30
Taal: Nederlands
Locatie: Restaurant Usine Witte Dame Eindhoven
Prijs: €75,- excl. BTW