Special Events

OVER PASSIE PENSIONEERT NOOIT SPECIAL EVENTS

Passie Pensioneert Nooit Events combineert de beste verhalen en ideeën uit het verleden met moderne inzichten op het gebied van ondernemerschap voor creatieve professionals. Wij vertalen kennis uit storytelling, filosofie, psychologie en andere vakgebieden naar praktisch toepasbare inzichten die impact genereren.

We richten ons op het verhogen van verhalen, emotionele, intuïtieve en sociale intelligentie met het doel mensen te laten groeien, zowel persoonlijk als professioneel. In onze sessies zetten wij inzichten en kennis in om innovatieve oplossingen te vinden voor de belangrijkste problemen waar creatieve professionals als zelfstandige en als professional binnen bedrijven tegen aan lopen.

Bij Passie Pensioneert Nooit Events gaat het niet alleen om het overdragen van kennis. Die beklijft namelijk alleen als er ook een concrete ervaring aan gekoppeld is. Daarom ligt er in de masterclasses veel nadruk op experiment en oefening. Door in een geanimeerde en veilige setting aan de slag te gaan met de lesstof ervaren deelnemers direct het effect ervan. Die ervaring helpt hen vervolgens het geleerde toe te passen in hun werk én privéleven.