Storyteller in One Day!

Wij werken met creatieve professionals en ondernemers om hen te helpen om hun story telling vaardigheden te ontwikkelen om hun creatieve onderneming te laten slagen en groeien.

Intelligentie en praktische vakkennis zijn basis vereisten voor succes als creatief ondernemer. Maar op zichzelf zullen zij creatieve personen en hun onderneming niet onderscheidend maken. Jouw werk spreekt niet zomaar voor zichzelf.

Meer dan ooit dienen creatieve professionals tegenwoordig in staat te zijn om nieuwe ideeën te ontwikkelen, hen boeiend te communiceren met de kracht van verhalen emoties raken en hiermee betekenisvolle relaties aangaan met de mensen om hen heen.

De professionele story telling waar we ons op baseren komt van films, literatuur, kunst, mythologie, psychologie, filosofie, muziek- alsmede cultuur in haar algemeenheid.  De verhalen die we met en voor jou ontwikkelen zijn authentiek, boeiend en gepassioneerd en we leren je ze aan te bieden aan jouw klanten op meeslepende en speelse manieren.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Voertaal: Nederlands
Duur:  6.5 uur
Locatie: Grand Hotel Karel V
Plaats: Utrecht
Prijs: € 895,- excl BTW

Eerstvolgende data:

30 augustus  10.00 tot 16.30 uur

26  september 10.00 tot 16.30 uur

Schrijf je in door te mailen naar peterdekuster@hotmail.nl of bel Peter op 0633661772

Jouw Reisgids