Team Verhaal

Teamverhaal

Voor veel werk is goede samenwerking essentieel. Maar het is zeker niet vanzelfsprekend. Onze storytelling workshops brengen teamleden samen om elkaars verhaal beter te leren kennen. Begeleide verhaal oefeningen en reflectie helpen teams belangrijke onderwerpen en doelen te bespreken en de verhaal vaardigheden te trainen die hen helpt samen te slagen.

Aanbod

Verhaal Vertellen Vaardigheden

We bieden een aantal uitgestippelde verhaal vertellen programma’s voor teams, maar je kan ook zelf een route samenstellen met de thema’s die relevant zijn voor de mensen in jouw team. De bouwstenen voor onze programma’s zijn 12 workshops over verhaal vertellen vaardigheden van elk een dagdeel. In een teamprogramma is er extra aandacht voor de rollen (personages) binnen het team. Ook kan het zo nodig gecombineerd worden met (team) coaching.

• Duur: 2,5 uur per workshop
• Taal: Nederlands of Engels
• Locatie: op locatie of bij Usine Café Restaurant Witte Dame Eindhoven
• Aantal deelnemers: minimaal 8 / maximaal 25

Open inschrijving

Passie Pensioneert Nooit biedt ook workshops, courses en evenementen voor professionals aan op onze locatie in Usine Café Restaurant Witte Dame Eindhoven. Je kan je via de open inschrijving medewerkers opgeven voor de programma’s die voor hun op dit moment relevant zijn.

BEKIJK DE AGENDA

Passie Pensioneert Nooit voor organisaties

Neem contact met ons op om de behoefte van jouw organisatie te bespreken:
E: peterdekuster@hotmail.nl
T: 06 33661772