The Grand Tour

Business Course voor Creatieve Professionals

The future belongs to a different kind of person with a different kind of mind: artists, inventors, storytellers-creative and holistic “right-brain” thinkers whose abilities mark the fault line between who gets ahead and who doesn’t.  Daniel Pink ‘A Whole New Mind’

Bij Passie Pensioneert Nooit geloven we dat de kracht van het verhaal dat jij vertelt over jezelf, jouw creatieve business, jouw tijd, jouw geld, jouw zelf promotie cruciaal is voor succes. Naarmate je verder komt in je ondernemerschap veranderen de factoren die je succes bepalen. In het begin leun je nog op je kennis, je tomeloze passie en je nieuwsgierigheid. Maar later worden aspecten van de kracht van jouw verhaal als visie, beïnvloeding en het vermogen om waardevolle relaties aan te gaan steeds belangrijker. In de 21e eeuw zal je een serie story telling vaardigheden moeten beheersen om jezelf te kunnen leiden en te floreren. .

Story Telling vaardigheden

The Grand Tour is een eigenzinnig en diepgaand programma voor het verder ontwikkelen van je story telling vaardigheden. In dit programma ga je aan de slag met die aspecten van je verhaal en jezelf die jou uniek maken. Je gaat onderzoeken hoe krachtig jouw verhaal vertellen,  het verhaal van de ander ontdekken en een connectie maken op het diepste verhalen niveau jouw talenten kunnen versterken. Je leert meer te vertrouwen op je verhaal, je inzichten en intuïtie. En waardevolle verhaal dialogen aan te gaan en werkelijk te luisteren naar anderen. Deze course helpt je barrières makkelijker te slechten en uitdagingen met meer focus, vertrouwen en inzicht te lijf te gaan.

De ervaring

Passie Pensioneert Nooit zet het beste uit de wereld van succesvolle creatieve professionals in design, mode, film, literatuur, kunst, muziek en andere creatieve professies in om je te helpen de kwaliteit van jouw ondernemers’ denken, handelen en communiceren te vergroten. Tijdens The Grand Tour volg je in drie maanden tijd een reeks van zes intensieve workshopdagen met een groep van tien tot maximaal twintig deelnemers uit diverse creatieve professies. Tussen de intensieve workshops krijg je beknopte opdrachten om je ervaring te verdiepen. De beleving is rijk, interactief, uitdagend en plezierig.

Resultaten van The Grand Tour

– Je leert met de ogen van anderen naar jezelf te kijken en word je bewust van je onbewuste verhalen, opvattingen en gedrag.
– Je leert moedige gesprekken te voeren vanuit vertrouwen in de kracht van jouw eigen verhaal over jezelf en jouw creatieve business.
– Je leert met andere ogen te kijken naar jouw ondernemersverhaal en onverwachte oplossingen te bedenken om jezelf en jouw creatieve werk te promoten.
– Je exploreert hoe je de voor jou als creatieve persoon management van jouw tijd kunt creëren.
– Je onderzoekt hoe je jouw verhaal over jezelf en jouw creatieve werk wilt verkopen en wat je soms belemmert om dat effectief te doen.
– Je herwaardeert verhalen vertellen en verhalen ontdekken als een manier om je met jouw klanten te verbinden, stress te verlagen en meer te genieten.
– Je maakt kennis met verhalen van succesvolle creatieve professionals uit de wereld van fashion, design, architectuur, film, muziek, kunst, literatuur die je verder helpen in jouw verhaal over jezelf en jouw creatieve business en je helpen je doelen te bereiken.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Voertaal: Nederlands
Soort: 6-daagse Business Course voor Creatieve Professionals
Locatie: Grand Hotel Karel V, Utrecht
Prijs: €1950,- (excl. 21% btw)
Voor meer informatie: peterdekuster@hotmail.nl

Data & tijden:

21 januari 2019 – 9:30-17:00
De Macht van Jouw Verhaal

28 januari 2019 – 9:30-17:00
Wat is Jouw Verhaal?

18 februari 2019 – 9:30-17:00
Passie Pensioneert Nooit: Creatief Ondernemerschap

25 februari 2019  – 9:30-17:00
Het Verhaal van Jouw Klant

4 maart 2019  – 9:30-17:00
Verkopen met Verhalen

11 maart 2019 – 9:30 – 17:00
De Financiële Vrijheid om te Creëren.                                                                                          Nieuwe Markten voor Creatieve Professionals

1 coachingsgesprek op afspraak

Reserveer jouw plek voor The Grand Tour Business Course voor Creatieve Professionals

Euro 1950 (exclusief 21% BTW)

peterdekuster@hotmail.nl,  0633661772