Van Succes naar Betekenis

Er bestaat steeds meer de behoefte om een positieve bijdrage te leveren aan de wereld. Maar hoe zet je die wens om in concrete acties met impact? En hoe vertaal je deze naar je onderneming? In deze class gaan we op zoek naar jouw waarden en drijfveren en onderzoek je hoe je deze binnen je bestaande werkzaamheden kunt inzetten om impact te genereren, op je onderneming, op de maatschappij of op beide. Samen verken je mogelijke strategieën om dit doel te bereiken en breng je in kaart welke eerste stappen je kunt nemen.

Van Succes naar Betekenis combineert de beste ideeën uit het verleden met moderne inzichten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Wij vertalen kennis uit de filosofie, psychologie en andere vakgebieden naar praktisch toepasbare inzichten die impact genereren.

We richten ons op het verhogen van emotionele en sociale intelligentie met het doel mensen te laten groeien, zowel persoonlijk als professioneel. In deze class zetten wij inzichten en kennis in om innovatieve oplossingen te vinden voor de belangrijkste problemen waar bedrijven en andere organisaties tegenaan lopen.

Bij de Passie Pensioneert Nooit Ondernemer gaat het niet alleen om het overdragen van kennis. Die beklijft namelijk alleen als er ook een concrete ervaring aan gekoppeld is. Daarom ligt er in de seminars veel nadruk op experiment en oefening. Door in een geanimeerde en veilige setting aan de slag te gaan met de lesstof ervaren deelnemers direct het effect ervan. Die ervaring helpt hen vervolgens het geleerde toe te passen in hun werk én privéleven.

Reisgids

….. is ………… Daarnaast weet hij als spreker op een persoonlijke en ontspannen manier precies datgene naar voren te halen wat er werkelijk toe doet. Zijn kracht ligt in het inzichtelijk maken van boeiende mogelijkheden van …. en deze toe te passen op het alledaagse leven van de ondernemer.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Voertaal: Nederlands
Soort: Ondernemer
Tijd: 09:30 tot 13:00, inclusief lunch
Locatie: Van Lanschot
Plaats: Den Bosch
Inclusief lunch en drankjes
Prijs: €125,- (exclusief 21% btw)