Voor Deelnemers

Passie Pensioneert Nooit verbindt professionals die hun droomjob willen vinden of creëren met mentoren die in honderden creatieve professies werken door betaalbare face to face of videoconference of telefonische 1 op 1 gesprekken.

Passie Pensioneert Nooit gaat verder dan een online connectie, loopbaan coaching of corporate outplacement.

Passie Pensioneert Nooit mentoren bieden real life ervaringen. Zij zijn jouw rolmodellen in wat zij al gedaan hebben in jouw professie. Of zij bieden als uitgever, booker, galeriehouder enzovoorts jou toegang tot nieuwe kansen voor jouw boeken, muziek, games.

Dit kan jou veel tijd, energie en geld besparen in jouw zoektocht naar jouw droomjob. Naar hoe jij met jouw passie jouw geld wil verdienen. Passie Pensioneert Nooit geeft jou 1 op 1 toegang tot mentoren die als professional met hun passie hun geld verdienen in een job waar jij van droomt  – mentoren die jouw vragen zullen beantwoorden en hun kennis delen.

Dus, hoe werkt het? Hier zijn antwoorden op enige frequent gestelde vragen.


Hoe ontmoet ik mijn Passie Pensioneert Nooit mentor?

Je hebt drie opties – je kunt elk van hen kiezen voor elke sessie:

  1. Telefoon
  2. Videoconference (Skype, FaceTime (wanneer jij en jouw mentor beiden Apple gebruiken) of Google Hangouts.
  3. Face to face ontmoeting op de werkplek van jouw mentor

Hoeveel kost het?

Elke mentor hanteert een eigen uurtarief voor de Proefrit in jouw Droomjob gesprekken met jou.  Dat uurtarief varieert meestal tussen de Euro 50 en Euro 200 per uur.

Hoe vind ik de juiste mentor?

Je kunt op deze website mogelijke mentoren vinden met droomjobs in Nederland en wereldwijd. Exploreer mentoren door hun verhalen te lezen en website te bekijken.

Hoe weet ik dat de Passie Pensioneert Nooit mentoren the real thing zijn?

Wij selecteren elke dag een uur professionals die met hun passie hun geld verdienen. Reizen van bijzondere persoon naar bijzondere persoon. Zij werken in zeer veel diverse creatieve jobs. Met elk van hen hebben wij persoonlijk contact gehad.

Wat moet ik doen om mijn 1 uur sessie met een Passie Pensioneert Nooit mentor in te plannen?

Je moet de volgende vijf eenvoudige stappen volgen:

  1. Benader Peter met jouw aanvraag voor een ontmoeting met 1 van de ondernemers op de website. Mail peterdekuster&hotmail.nl
  2. Wij sturen een bericht naar de mentor met de aanvraag van 1 uur of een halve dag of een dag, face to face, telefonisch of videoconference gesprek en bieden hen tien dagen of tijden aan waarop jij kunt.
  3. De mentor zal ons drie tijden geven voor jouw sessie gebaseerd op jouw voorkeuren.
  4. Accepteer en reserveer een van de tijden bij ons door te betalen voor de sessie.
  5. Jouw email adres en telefoonnummer wordt gedeeld met de mentor nadat jij geboekt hebt zodat jullie de ontmoeting kunnen regelen. Eenvoudig!

Is dit net als loopbaan, life, business of executive coaching?

Neen. Loopbaan, life, business en executive coaches helpen jou te focussen op jouw vaardigheden en sterktes in de juiste richting, maar zij werken niet in de daadwerkelijke professie die jij aan het exploreren bent. De Passie Pensioneert Nooit mentoren werken in dezelfde droomjob die jij wilt exploreren. Zie het als een proefrit in jouw auto. Je wilt niet alleen advies over hoe je kunt bepalen welke auto je wilt. Je wilt ook echt erin rijden. They’ve been there and done that. Jouw tijd met hen is een realiteitscheck die je lastig ergens anders krijgt. Het kan je veel tijd, zoeken en vergissingen besparen door te praten met professionals die jou eerlijke feedback geven over hoe het is om te doen wat zij doen.

Moet ik een lijst van vragen voorbereid hebben voor mijn mentor?

Hoewel jouw mentor een basis van informatie voor jou heeft elke sessie zou je volledig voorbereid moeten komen met jouw vragenlijst. Dit is jouw tijd. Je wilt eruit krijgen wat je erin steekt. Zorg dat het goed bestede tijd is.

Wat als mijn mentor of ik te laat zijn voor een sessie?

We gebruiken het “personal trainer” model om met te laat zijn of afzeggen om te gaan. Wanneer je meer dan 15 minuten te laat bent of je zegt af binnen een uur voor jouw sessie met jouw mentor verlies je die sessie.  Wanneer je te laat bent is jouw mentor niet verplicht om meer dan 15 minuten op jou te wachten. Nog hoeven zij het geld terug te betalen voor hun waardevolle tijd. Dus ben op tijd!

Hetzelfde wordt verwacht van de Passie Pensioneert Nooit mentoren. Wanneer een mentor meer dan 15 minuten te laat is of afzegt binnen een uur van jouw sessie zullen zij een nieuwe afspraak met jou maken en de verloren tijd goedmaken plus een beetje. Wij adviseren mentoren om een additionele 30 minuten pro bono consult te bieden wanneer zij te laat zijn of op het laatst afzeggen.

Er zijn uitzonderingen op elke regel. Wanneer een noodsituatie optreedt zouden beide partijen hun gezond verstand dienen te gebruiken en een oplossing vinden.

Wanneer ik een werkrelatie krijg met mijn mentor, blijf ik dan Passie Pensioneert Nooit gebruiken om met hen te communiceren?

Ja. We kijken uit naar een doorlopende relatie met jou! Waarin je regelmatig jezelf educeert, amuseert en verrijkt door een proefrit te maken in jouw droomjob. Zelf jouw eigen verhaal op onze website gaat vertellen en een inspiratiebron wordt voor anderen.

Andere vragen die we niet beantwoord hebben hier?

Mail ons op peterdekuster@hotmail.nl