Voor Mentoren

Waarom zou ik een Passie Pensioneert Nooit Mentor worden?

Om veel redenen, maar primair:

 1. Om aanvullende inkomsten te hebben
 2. Om een verschil in het leven van mensen te maken
 3. Om geloofwaardigheid in jouw professie op te bouwen

Wat zijn de criteria om een Passie Pensioneert Nooit mentor te worden?

Je zult een geweldige Passie Pensioneert Nooit mentor zijn als jij:

 1. Houd van wat jij onderneemt en jouw kennis wil delen met anderen
 2. Jij met jouw passie jouw geld verdient
 3. Jij in staat bent Passie Pensioneert Nooit klanten te adviseren via 1 uur telefonische, videoconference en of face to face sessies (op jouw locatie of daar in de buurt)

Hoe zal ik mijn expertise delen?

Via:

 1. Telefoon (of voice-only Skype);
 2. Videoconference (via Skype, FaceTime, Google Hangouts of een andere video service); and/of
 3. Face to face op jouw locatie (optioneel)

Wat moet ik doen om mijn tijd met een Passie Pensioneert Nooit klant in te plannen?

Je hoeft alleen deze vier eenvoudige stappen te volgen:

 1. Je zult een email ontvangen van een mogelijke klant via Passie Pensioneert Nooit die een 1 uur telefoon, face to face of videoconference ontmoeting aanvraagt. Zij zullen 10 data aanreiken die binnen hun schema past. (Af en toe vragen klanten om een halve of hele dag mentor sessie).
 2. Jij zult drie 1 uur tijdstippen voorstellen voor de ontmoeting gebaseerd op de voorkeuren van de klant.
 3. De klant zal accepteren en 1 van de gesuggereerde tijden boeken bij Passie Pensioneert Nooit en het geld overmaken naar Passie Pensioneert Nooit.
 4. Jouw mailadres wordt nu gedeeld met jouw klant zodat jullie jullie 1 uur telefoon, videoconference of face to face sessie kunnen regelen. De contact info die jij deelt om die sessie te hebben is aan jou, het kan jouw Skype ID, jouw FaceTime address of jouw telefoonnummer of jouw adres zijn. Jouw email adres zal alleen met jouw klant gedeeld worden en alleen nadat jij de aanvraag hebt erkend en de sessie geboekt en betaald is door de klant.

Welke prijs wordt gehanteerd voor mijn expertise?

Jij bent de baas. Jij kiest tussen tarieven van Euro 50, 100, 150,  200,  250,  300 per uur. Met een maximum van Euro 500 per uur.  Houd er rekening mee bij het vaststellen van jouw uurtarief dat wij 30% als onze fee er bovenop zetten om tot de prijs voor de deelnemer te komen.

Hoeveel geld kan ik verdienen door mijn expertise aan te bieden op Passie Pensioneert Nooit?

Hoe meer jij jezelf vermarkt in jouw social media, hoe meer aanvullende inkomsten je zult hebben.  Jouw verhaal in de vorm van een questionnaire en selfie foto komt op de Passie Pensioneert Nooit website op zowel de home page als op de pagina van jouw stad. Jouw verhaal wordt gedeeld met de bijna  200.000+  professionals wereldwijd die de reisgidsen online volgen. Elke ondernemer die haar verhaal vertelt op de website neemt ruim 200 bezoekers mee naar de website. Per maand zijn er op dit moment ruim 20.000 bezoekers op de website. Peter plaatst regelmatig verhalen op social media over een Proefrit in jouw Droomjob maken en deelt daarbij verhalen van mentoren.

Neemt Passie Pensioneert Nooit een deel van mijn inkomsten?

Wij zetten 30% bovenop jouw uurtarief om tot de prijs voor een deelnemer te komen.

Hoe krijg ik betaald?

Op maandelijkse basis. Passie Pensioneert nooit betaalt alle mentoren voor boekingen van de voorafgaande maand.

Kan ik mijn Passie Pensioneert Nooit verhaal en prijs aanpassen nadat zij is geplaatst op de Passie Pensioneert Nooit website?

Absoluut. Eens per kwartaal kun je jouw verhaal updaten.

Krijgen mijn klanten de kans om te communiceren op de Passie Pensioneert Nooit website wat zij van mijn mentorschap gevonden hebben?

Absoluut. Dit biedt fantastische geloofwaardigheid en cachet in jouw professie. Zij kunnen quotes over hoe zij jouw diensten waarderen mailen naar peterdekuster@hotmail.nl en na overleg met jou zullen wij die plaatsen.  Daarnaast kan de Passie Pensioneert Nooit klant die een proefrit heeft gemaakt bij jou haar verhaal vertellen op Passie Pensioneert Nooit website en daarin jouw rol noemen.

Wat als een mogelijke klant een onderneming start in mijn eigen woonplaats? Dien ik mijn expertise aan te bieden aan iedereen die erom vraagt?

Wanneer je een verzoek krijgt van iemand die uit jouw eigen woonplaats is kun je hen de suggestie geven dat zij een mentor zoeken in een andere plaats. Mensen zullen dit begrijpen en jouw beslissing respecteren om niet mentor van iemand te zijn die jouw directe concurrent kan worden.

Wat als mijn klant of ik te laat zijn voor een sessie?

We gebruiken het “personal trainer” model om met te laat zijn of afzegging om te gaan. Wanneer jij meer dan 15 minuten te laat bent of jij binnen een uur van jouw sessie afzegt dien je met jouw klant opnieuw in te plannen en de extra verloren tijd goedmaken. We vragen je dat je hen een additionele 30 minuten pro bono consult aanbiedt voor te laat zijn of afzeggen op het laatste moment.

Wanneer jouw klant meer dan  15 minuten te laat is of afzegt binnen een uur van jouw sessie, verliezen zij deze sessie. Jouw tijd is waardevol.

Er zijn uitzonderingen op elke regel. Wanneer een noodsituatie ontstaat zouden beide partijen met gezond verstand hiermee om dienen te gaan. .

Wanneer ik eenmaal een relatie heb met een Passie Pensioneert Nooit klant, gebruik ik dan nog steeds Passie Pensioneert Nooit voor additionele sessies met hen?

Ja. Er zijn vier redenen waarom jij jouw klant sessies wilt boeken via Passie Pensioneert Nooit. Ten eerste zijn wij jouw continue marketing platform en bron voor nieuwe klanten. Ten tweede hoef je jezelf geen zorgen te maken of jouw geld wel binnen is. Ten derde zul jij meer geloofwaardigheid en aanzien krijgen in jouw professie wanneer Passie Pensioneert Nooit en jijzelf succesverhalen communiceren op de Passie Pensioneert Nooit  website die volgende klanten zien. Ten slotte, zoals je zult begrijpen zullen wij jouw verhaal van de Passie Pensioneert Nooit website halen wanneer je om ons heen werkt en zul je de kans verliezen om additionele inkomsten te verdienen via ons en jouw promotie maken voor jezelf en jouw onderneming op onze website.

Ik ben een loopbaancoach (or life coach, or business consultant) — kan ik een mentor zijn?

Dank je voor jouw interesse in Passie Pensioneert Nooit. Mentoren werken in de ondernemingen en professies die onze klanten exploreren. Mensen die dromen om coach te worden als ondernemer kunnen jou vragen als mentor.  Daarnaast gaan wij graag partnerships aan met coaches en consultants voor workshops, seminars en lezingen waarin je wilt dat Passie Pensioneert Nooit een deel uitmaakt. Er is verder ook een Passie Pensioneert Nooit certificering programma voor coaches. We gaan daarover graag het gesprek met je aan.

Heb je andere vragen die wij niet beantwoord hebben hier?

Email ons op peterdekuster@hotmail.nl