Voor Organisaties

Onze missie: Meer passie op de werkvloer

Als we ons afvragen wat iemand succesvol maakt in werk, zien we vaak het belangrijkste over het hoofd. Namelijk dat het veel meer onze menselijke kwaliteiten zijn dan onze inhoudelijke kennis en functionele vaardigheden. Toch wordt het ontwikkelen van passie, creativiteit, doorzettingsvermogen, vertrouwen en andere emotionele vaardigheden doorgaans gezien als een luxe waar pas over nagedacht wordt als de rest op orde is. In werkelijkheid staan deze vaardigheden aan de basis van betrokken, bevlogen en ondernemende professionals die weten waar hun kracht ligt. Bij Passie Pensioneert Nooit weten we dat iedereen in potentie deze professional is.

Met programma’s doorspekt van inzichten uit story telling stellen wij mensen in staat om zelf te ontdekken hoe ze creatiever worden, beter communiceren, een effectievere ondernemer zijn of beter leren samenwerken. Daarmee verbeteren we de meest ongrijpbare maar ook de meest bepalende aspecten van het werk.

Onze programma’s

Door het gebruik van inzichten uit story telling – film, literatuur, mythologie geschiedenis, kunst, filosofie, psychologie, muziek en design –  bieden onze programma’s onverwachte en rijke perspectieven op de dilemma’s en uitdagingen van nu. Ze zetten medewerkers aan tot reflectie op hun persoonlijkheid, het verhaal dat zij zichzelf vertellen en hun acties, en nodigen hen uit om op een speelse manier het onbespreekbare bespreekbaar te maken.

Onze programma’s vormen een krachtig instrument voor persoonlijke, ondernemerschap en leiderschapsontwikkeling, teamontwikkeling, klantontwikkeling en de ontwikkeling van de organisatiecultuur. De bouwstenen van onze programma’s zijn twintig workshops over story telling vaardigheden van elk een dagdeel, coaching en onze unieke Wat is Jouw Verhaal? Questionnaires. Samen creëren we een programma dat inspeelt op de specifieke behoeften van jouw team of organisatie.