Voor Werkgevers

Proefrit in jouw Droomjob voor Werkgevers

Heb jij interesse in kosten effectieve manieren om de passie van jouw werknemers in hun werk te verdiepen, engageren, verrijken?  Het Proefrit in jouw Droomjob aanbod kan bijdragen aan het vrijmaken en engageren van de passie in hun werk van de mensen in jouw organisatie.

Proefrit in jouw Droomjob maakt het eenvoudig en efficiënt om professionals die inspiratie zoeken om hun eigen droomjob te verrijken, te creëren, te vinden – binnen of buiten jouw organisatie, te verbinden met mentoren uit honderden professies, ondernemers die al enige jaren succesvol zijn. Educatie over de vele paden die mogelijk zijn om met hun passie te verdienen in hun eigen job of in een nieuwe job of onderneming door de kennis en vooral ervaring in de praktijk van de mentoren. Ontmoetingen met mentoren worden aangeboden in de vorm van betaalbare face to face gesprekken, videoconferencing of telefonische afspraken.

Jij hebt de mensen. Wij hebben het platform van professionals en ondernemers die een leven en werk hebben gecreëerd waar zij van houden nooit van willen pensioneren.

Proefrit in jouw Droomjob is een platform dat aangeboden wordt aan ondernemingen voor programma’s die als doel hebben de passie voor hun werk te inspireren door:

  • deelnemers in staat te stellen ‘the path not taken’ te exploreren;
  • deelnemers de kennis te bieden van gepassioneerde ondernemers die in hun vakgebied opereren en zo jouw competitief voordeel te versterken;
  • retentie te verhogen;
  • ontwikkeling en leiderschap initiatieven binnen jouw onderneming te verdiepen, inspireren en verrijken;
  • nieuwe werknemers sneller, gemakkelijker en goedkoper te werven en laten assimileren in jouw onderneming door jouw werknemers mentors te laten zijn voor een proefrit;
  • mogelijkheden creëren en mechanismen voor individuele of groep inspiratie in de vorm van een proefrit sessie;
  • opvolging initiatieven ondersteunen om te zorgen dat talent niet zomaar wegvalt;
  • voor continue en geïntegreerde loopbaanontwikkeling van professionals in jouw onderneming;

Met Proefrit in jouw Droomjob zul je de verreikende voordelen van geïnspireerde, geïnformeerde, enthousiaste en gepassioneerde werknemers realiseren.  Ontmoet je regelmatige gepassioneerde professionals en ondernemers die een leven en werk hebben gecreëerd waar zij van houden zul jij daar zelf door besmet raken!

Het Rendement op jouw Investering in de Proefrit in jouw Droomjob voor werknemers zal de kosten van minder geëngageerde werknemers, verlies van werknemers en werven van nieuwe werknemers overstijgen.  Kostenbesparingen – vermijd de hoge kosten om voormalige werknemers terug te halen om hun opvolgers te trainen.
Productiviteit – zie de productiviteit stijgen wanneer werknemers met meer passie hun werk vormgeven en nieuwe werknemers sneller en eenvoudiger op tempo komen.

Soms moet je het zien om het te geloven. Dat begrijpen we.  Ons voorstel is om een inspiratiereis in te plannen voor een team uit jouw organisatie, een projectteam of een startup team met als doel het ontwerpen van een Proefrit in jouw Droomjob programma voor jouw mensen.  Je kunt ons bereiken op 06 33661772 of mailen naar peterdekuster@hotmail.nl