Voor Teams

Proefrit in jouw Droomjob voor Teams EM biedt een kleine groep deelnemers van één bedrijf of organisatie – tussen 6 en 12 mensen  – een begeleide en fascineerde tour in een wereldstad. Een reis langs diverse geweldige ondernemers en geweldige teams op gave bestemmingen om de concepten van Proefrit in jouw Droomjob te laten ervaren. Deze belevenisreis is ontworpen om real-world voorbeelden te beleven van hoe creatieve ondernemers en teams hun droomjob, droomproject, droomonderneming hebben gecreëerd.

Ontmoetingen Toegesneden op Jouw Project

Participanten horen uit de eerste hand de verhalen met triomfen en falen van een droomjob creëren en worden begeleid om de onderliggende principes eruit te halen die zij kunnen toepassen op hun eigen project, team, onderneming of startup.

Het klant team verzamelt zich samen met één van de reisgidsen van het Passie Pensioneert Nooit project in een vooraf bepaalde ‘Droomjob’ rijke stad zoals Parijs, Londen, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Florence, Barcelona of Malaga. In elk geval zullen we een stad aanbevelen die het best past bij de klant en dan een op maat mix ontwikkelen van tour stops en ontmoetingen gebaseerd op de bedrijfstak van de klant en de uitdagingen hierin.

Hoe de Proefrit in jouw Droomjob voor Teams EM Werkt

Typisch beginnen we Dag Een met een overzicht van de diverse Proefrit in jouw Droomjob concepten en story- telling tools en gaan dan samen op reis, bezoeken allerlei soorten creatieve ondernemers die de principes tonen van een droomjob, – project, – team, – onderneming creëren. Door te leren deze verhalen te herkennen en ze bij ondernemers in actie te zien, zul je beginnen na te denken over de manieren waarop jij ze voor jezelf kunt toepassen.

Op Dag Twee van jouw Reis zullen we een debriefing doen van the lessons learned, waarbij we een aantal questionnaire – verhaal ontdekkingstechnieken – gebruiken om deze tijd te structureren. Het doel is om op een rijke manier inzichten en verhalen boven te halen die uit de Dag Een ervaringen te halen zijn, en te begrijpen hoe ze toe te passen op de eigen onderneming.

We zoeken niet naar best practices — maar naar best stories. Het is allemaal ontworpen om jouw mensen, jouw team en jouw onderneming naar nieuw denken, nieuwe, krachtigere verhalen te drijven – en we vertrouwen erop dat er vele praktische excellente en omzet genererende ideeën zullen opkomen uit het veldwerk dat gedaan wordt in een Proefrit in jouw Droomjob voor Teams EM.

Start met de Proefrit in jouw Droomjob door een reis te plannen.

Heb je enige vragen?  Mail naar peterdekuster@hotmail.nl of bel 06 33661772