Wat is Jouw Unieke Verhaal?

Onderscheidend zijn in de Markt

Ben je er moe van om te proberen te concurreren met de kakafonie van ‘gelijksoortige’ productverhalen in de financiële dienstverlening markt?  Moe dat de ogen van mensen wegdraaien tijdens jouw presentatie?  ‘Wat is jouw Verhaal? is ontworpen voor professionals in de financiële dienstverlening die door willen breken en met hun verhaal gehoord worden.

Gebruik makend van zijn unieke story- selling proces laat Peter jou zien hoe je de vaak verborgen archetypische sieraden van emotie in jouw merk, diensten en producten kunt gebruiken.  Hoe je de kracht van archetypes gebruikt om analogiën en metaforen te creëren en verhalen te ontwikkelen die jij en jouw mensen willen vertellen aan jouw klanten en verhalen zijn die jouw klanten willen horen.

Nadat je dit programma afrond zul je de kunst van het ontwikkelen van verhalen beheersen, verhalen die  beklijven en erom smeken om opnieuw verteld te worden. Peter zal jou niet alleen leren hoe je een beter verhaal vertelt maar ook hoe je denkt als een story teller.

Jouw Reisgids

1523581_1382315678688481_338569992_o

Story teller Peter de Kuster is oprichter van Passie Pensioneert Nooit en een veel gevraagd spreker.  Zijn boeken over The Heroine’s Journey & The Hero’s Journey hebben wereldwijd een publiek van creatieve ondernemers bereikt. Hij heeft de nodige paradigma verschuivingen meegemaakt, maar deze is één van de grootste van onze tijd. Het is de verschuiving van focus op Pensioneren op een Einddatum naar een leven en werk creëren waar jij van houdt en nooit van wil pensioneren: Passie Pensioneert Nooit.