Wat is Jouw Verhaal?

Wil jij met jouw verhaal over jouw passie voor jouw werk deelnemen aan het “Passie Pensioneert Nooit” project? Het is deel van het project om verhalen te verzamelen van professionals en ondernemers die een leven en werk hebben of willen hebben waar zij van houden en nooit van willen pensioneren.

De missie is om vrouwen en mannen te inspireren op elke leeftijd hun passie te volgen door het delen van de verhalen van diegenen die hen zijn voorafgegaan. Het is gratis. Het zal je wat free publicity geven naar de nu 125.000+ professionals die de verhalen online volgen. In een uur kun je jouw verhaal vertellen in de Passie Pensioneert Nooit questionnaire en een selfie foto van jezelf sturen. Je kunt meer lezen over het “Passie Pensioneert Nooit” project op deze website.

Wanneer je interesse hebt om jouw verhaal te vertellen vraag dan naar de Passie Pensioneert Nooit questionnaire door te mailen naar theherojourneyquestionnaires@gmail.com.  Ken je andere professionals die hun passie volgen en interesse hebben hun verhaal te vertellen? Zij zijn van harte welkom.

Fijne dag