Wat is Jouw Verhaal?

Ga met mij op een ontdekkingsreis naar de manier waarop jij verhalen vertelt over jezelf – tegen jezelf en, het meest belangrijke, de manier waarop je deze verhalen verandert om jouw zakelijke en persoonlijke leven te transformeren.

Jouw verhaal is jouw leven. Als mensen vertellen wij onszelf continue verhalen – van succes of falen; van kracht of van slachtoffer zijn; verhalen die een uur, of een dag, of een heel leven duren. We hebben verhalen over ons werk, onze gezinnen en relaties, onze gezondheid, ons geld, onze zelf promotie, over wat wij willen en waar wij toe in staat zijn om te bereiken. Toch, ondanks dat jouw verhalen diepgaand beïnvloeden hoe anderen jou zien, erkennen weinig mensen wat zij zijn, of dat wij ze kunnen veranderen, en daarmee ons lot transformeren. .

Het vertellen van verhalen biedt structuur en richting wanneer je door de uitdagingen en kansen van het leven navigeren. Het helpt jou onze doelen en vaardigheden te interpreteren. Verhalen maken betekenis uit chaos; zij organiseren jouw vele divergente ervaringen in een coherente rode draad; zij vormen onze hele realiteit. En veel te veel van onze verhalen zijn disfunctioneel, hard eraan toe om herschreven te worden. Ik vraag jou als eerste de vraag te beantwoorden, “In welke gebieden van mijn leven is het helder dat ik niet mijn doelen kan bereiken met het verhaal dat ik heb?. Ik toon je dan hoe je nieuwe, op de realiteit gebaseerde verhalen creëert die jou tot actie inspireren en die jou brengen waar je naar toe wilt in jouw werk en persoonlijke leven.

Jouw capaciteit om verhalen te vertellen is een van jouw meest diepgaande gaven. De Wat is jouw Verhaal’benadering om diep engagerende verhalen te creëren zal jou de instrumenten geven om de kracht van story telling te gebruiken en voor altijd jouw zakelijke en persoonlijke leven veranderen.

De ‘Wat is jouw Verhaal?’ ontdekkingsreis 

Ik bied in een aantal grotere steden in Nederland en België (Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Den Bosch, Antwerpen, Maastricht, Leuven Nijmegen, Gent, Den Haag, Brussel) de ‘Wat is jouw Verhaal’ ontdekkingsreis aan.  Een reisgids voor jou naar verhalen in de kunst die jouw eigen verhaal over jezelf en jouw leven kunnen verrijken. Verhalen die werkelijk de macht hebben om te boeien, verrijken en inspireren.

In een gesprek met mij zul je jouw verhaal en jouw relatie met kunst tot dusver exploreren en zal jouw unieke verhaal identiteit worden geschetst. Je zult ideeën krijgen voor kunst die voor jou de vinger kunnen leggen op verhalen over jouw leven, werk, geld, vriendschappen, gezondheid enzovoorts die voor jou niet werken en die je wilt herschrijven. Verhalen die je niet eens zo helder van bewust was dat je ze jezelf vertelde; boeken die nieuwe perspectieven openen en die de wereld een boeiender plek maken voor jou.

Ik specialiseer mij in kunst, film en boeken van fictie omdat het stimuleren van jouw verbeelding, het reizen in andere belevingswerelden jouw verhaal kan uitbreiden, verdiepen en verrijken.

Je zult gevraagd worden om een questionnaire in te vullen voorafgaand aan de ‘Wat is jouw Verhaal’ sessie en je zult direct erna een direct verhaal advies krijgen om mee te nemen. Jouw volledige verhaal advies zal binnen een paar dagen volgen.

De Reisgids

Peter de Kuster

1523581_1382315678688481_338569992_o

Boeking Informatie

Deze sessie vindt plaats …….. De prijs voor één sessie van twee uur met Peter de Kuster is Euro 295 exclusief BTW.

Het reserveren van een sessie vindt plaats door Peter te mailen op peterdekuster@hotmail.nl of te bellen naar 06 33661772 waarna een tijd en plek wordt afgesproken.