Welke Legende Leef Jij?

We vertellen onszelf elke seconde van elke dag verhalen.  Bewust en onbewust. Verhalen over wie we zijn, wat we doen en wat we willen. Tijdens dit special event introduceert Peter de Kuster jou in het concept van archetypische verhalen. Het zijn de diepe onbewuste verhaalpatronen die de manieren waarop wij de gebeurtenissen in ons leven waarnemen, organiseren en interpreteren.  Een brede variëteit van gedeelde menselijke thema’s worden weerspiegeld in zowel onze culturele tradities en verhalen als in onze persoonlijke ervaringen en verhalen die wij leven.

Ontdek de archetypische patronen en thema’s die jouw dagelijks leven beïnvloeden met deze masterclass waarin Peter de Kuster zijn Wat is Jouw Verhaal? questionnaire toelicht. Deze questionnaire geeft de relatieve invloed aan van archetypische verhalen als de Ontdekkingsreiziger, de Strijder, de Verhalenverteller, de Wijze, de Speler, de Minnaar en meer. Plus hoe deze verhalen samenwerken om de kwaliteit van jouw dagelijkse ervaringen op elk vlak te verhogen. Hoe je door deze verhalen te herschrijven jouw leven en werk kunt transformeren.

Door dit seminar te bezoeken en de Wat is Jouw Verhaal? questionnaire in te vullen zullen deelnemers leren over hun sterktes, uitdagingen, groei mogelijkheden en strategieën voor zelfverbetering. Word de verhalenverteller van jouw eigen leven, creëer jouw eigen krachtige, boeiende, inspirerende persoonlijke legende.  Ontwerp een krachtig verhaal dat jou elke dag energie geeft om bezig te zijn met jouw missie in het leven,  breng helderheid in jouw verhaal hoe jij met jouw passie jouw geld verdient. Geef vorm aan een leven waar jij nooit van wil pensioneren.

Jouw levensverhaal begrijpen en de beslissingen die jij onderweg hebt gemaakt die jou zullen helpen bij het herschrijven van jouw verhaal.  Naar een voller, bevredigender reis van de heldin of held.

Peter de Kuster

1523581_1382315678688481_338569992_o

Story teller Peter de Kuster is oprichter van Passie Pensioneert Nooit. Zijn kracht ligt in het inzichtelijk maken van de kracht van verhalen en deze toepassen op jouw alledaagse leven. Als spreker en moderator weet hij op een persoonlijke en ontspannen manier precies datgene naar voren te halen wat er werkelijk toe doet.

Praktische Info

Bestel je tickets voor Welke Legende Leef Jij?

€47,50

wat:

Masterclass

wanneer en waar:
  • vr 17 september 2019 14:00 – 16:30
    Usine Café Restaurant Witte Dame Eindhoven

Inschrijving

Schrijf je in door te mailen naar peterdekuster@hotmail.nl