Word een Ambassadeur

Wil je deel uitmaken van het groeiende Passie Pensioneert Nooit project om professionals in Nederland te inspireren een leven en werk te creëren waar zij van houden en nooit van willen pensioneren? Terwijl jij zelf extra geld verdient? 

VOOR WIE IS DIT PROGRAMMA BEDOELD?

Gepassioneerde professionals die hun verhaal gedeeld hebben of willen gaan delen op de Passie Pensioneert Nooit website:  bloggers, en Visionairs, Culinaire Helden, Coaches, Reclame Makers, Fashionista, Consultants en Adviseurs,  Startup,  Founders, Innovators, Storytellers, Kunstenaars, Schrijvers, Designers, Acteurs, Regisseurs, Musici, Gamers, Regel Brekers, Smaakmakers oftewel iedereen die het motto Passie Pensioneert Nooit omarmt.

HOE HET WERKT

WORD EEN AMBASSADEUR

Meld je aan om een Passie Pensioneert Nooit Ambassadeur te worden en je ontvangt onze verhalen om onze Passie Pensioneert Nooit reizen te promoten om professionals te inspireren om een leven en werk te creëren waar zij van houden en nooit van willen pensioneren.

NODIG GEPASSIONEERDE PROFESSIONALS UIT OM HUN VERHAAL TE VERTELLEN

Engageer jezelf met en bouw relaties op met andere gepassioneerde professionals door hen free publicity aan te bieden met het vertellen van hun verhaal over de passie voor hun werk op de Passie Pensioneert Nooit website. Stuur ons hun namen via jouw facebook en wij zullen hen uitnodigen.

WIJ STUREN JOU GELD

Iedere professional die zijn/haar verhaal online gedeeld heeft op Passie Pensioneert Nooit nadat jij ons hem/haar hebt laten uitnodigen en die één van de Passie Pensioneert Nooit producten of diensten koopt levert jou tot 20% commissie op zonder dat je ooit iets hebt hoeven te verkopen!

VERSTERK JOUW REPUTATIE, BOUW NIEUWE RELATIES OP

Wil je graag jouw reputatie versterken in jouw professie of stad? Passie Pensioneert Nooit Ambassadeurs stelt jou in staat om het Passie Pensioneert Nooit merk te gebruiken om connecties te maken, een vertegenwoordiger van ons merk zijn geeft jou een eenvoudige manier om relaties aan te gaan met gepassioneerde professionals. Je biedt hen free publicity aan op het Passie Pensioneert Nooit platform, door hen het eigen verhaal te laten vertellen op de Passie Pensioneert Nooit website en jij deelt hun Passie Pensioneert Nooit verhaal met jouw groeiende tribe. Wat een geweldige manier om relaties met gepassioneerde professionals te starten of beginnen door hen te helpen een leven en werk te creëren waar zij van houden en nooit van willen pensioneren.

KORTING OP DE PASSIE PENSIONEERT NOOIT PRODUCTEN EN DIENSTEN

Je zult als ambassadeur een korting van 20 percent ontvangen op de normale prijzen van de Passie Pensioneert Nooit producten en diensten.

WIL JIJ DEEL UITMAKEN VAN ONS TEAM VAN AMBASSADEURS?

Om jezelf aan te melden om een Passie Pensioneert Nooit Ambassadeur te worden, hoef je alleen een mail te sturen naar Peter op peterdekuster@hotmail.nl of hem een berichtje sturen op facebook waarin je uitlegt waarom je graag een Ambassadeur wilt worden. Je krijgt meestal binnen de 1-2 werkdagen antwoord.